-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aigaras Ciprusas: „Patirtis ateina su laiku, jos neišmoksi“

Vyriausias HC „Balticos“ treneris pakomentavo dvejas namų rungtynes su „Ogi“ ekipa,kuriose komandos pasidalijo po pergalę. Pradžioje vilniečiai po baudinių serijos 3:2 įveikė varžovus, o po to 2:5 pralaimėjo "Ogi" atstovams.
Vyriausias HC „Balticos“ treneris Aigaras Ciprusas
Vyriausias HC „Balticos“ treneris Aigaras Ciprusas
Temos: 1 Aigaras Ciprusas

„Pirmajame susitikime vaikinai išėjo į areną maksimaliai susikaupę ir vykdė mano užduotis. Šie faktoriai mums leido beveik visas 60 minučių iniciatyvą turėti savo rankose. Žinoma, praleisti du įvarčius pačioje rungtynių pabaigoje buvo skaudu, greičiausiai žaidėjai pavargo ir atsipalaidavo. Vis dėlto, esu dėkingas vaikinams, kad po praleistų įvarčių vis tiek susikaupė ir po baudinių serijos sugebėjo laimėti“, – apie pirmąjį mačą sakė Vilniaus ekipos strategas A.Ciprusas.

„Antrosios rungtynės vyko jau pagal kitokį scenarijų. Varžovai jau nuo pirmųjų akimirkų žaidė greitai ir tiksliai, o mūsų ekipoje pasipylė klaidos. Kogero, todėl ir praleidome pirmąjį įvartį. Mano manymu, lūžis įvyko tada, kai žaisdami daugumoje praleidome trečiąjį įvartį. Jeigu baigiasi fizinės jėgos, ateina laikas parodyti tvirtą charakterį ir kovoti iki galo, tačiau kol kas ne visiems žaidėjams tai pavyksta“, – pyko „Baltica“ strategas.

– Pirmajame susitikime traumą patyrė puolėjas Ilja Mašencovas, kokia jo sveikata?

– Gaila, tačiau tai tiesa. Kaip man pasakė gydytojai, Ilja gavo smūgį tiesiai į tą patį kelį, kurio traumą buvo patyręs dar praėjusiais metais. Tada jis gydėsi apie tris savaites. Tikimės, kad dabar sveikimo laikotarpis bus trumpesnis.

– Vietoje traumuoto I.Mašencovo antrajame susitikime žaidė naujokas N. Šerbatiukas. Kaip jam sekėsi?

– Kaip žaidėjas, Nikita privalo toliau dirbti ir tobulėti. Aišku, jam kolkas nelengva tiek fiziškai, tiek techniškai pranokti stipresnį varžovą, tačiau matau, kad jis stengiasi. Vis dėlto, patirtis ateina su laiku, jos neišmoksi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius