-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Airwell Energija“ išbarstė trijų įvarčių pranašumą, bet finalą pradėjo pergale

Kova dėl Lietuvos ledo ritulio čempionų titulo prasidėjo atkakliomis rungtynėmis.
„Airwell Energija“ ledo ritulininkai
„Airwell Energija“ ledo ritulininkai / hockey.lt nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Sekmadienį Kaune įvyko pirmasis dviejų stipriausių šio sezono Lietuvos klubų susidūrimas kaunantis dėl šalies čempionų titulo. Jo metu „Kaunas City“ 4:5 nusileido „Airwell Energijos“ komandai, kuri serijoje ik keturių pergalių įsiveržė į priekį 1:0.

VIDEO: Finalas: „Kaunas City“ – „Airwell Energija“ gražiausi epizodai / 2024-03-03

Rungtynes įvarčiu pradėjo svečiai. „Airwell Energijos“ puolėjas Povilas Verenis suklaidino kelis gynėjus, o galiausiai ir vartininką išvesdamas savo ekipą į priekį.

Kėlinio pabaigoje „Airwell Energijos“ gretose individualų meistriškumą pademonstravo Tadas Kumeliauskas. Jis įsiveržė į varžovų zoną ir tiksliu smūgiu padvigubino savo ekipos persvarą . Negana to, kauniečiai vėliau pažeidė taisykles, o daugumoje iš arti ritulį į vartus siuntė Dovydas Laimutis.

Antrajame kėlinyje šeimininkams pavyko atsidaryti savo įvarčių sąskaitą. Daugumoje Dmytro Danilenko pataikė į vartus metimu vienu prisilietimu.

Kauniečiai bandė toliau kurti progas, bet įvarčiu atsakė „Airwell Energija“. Tolimą komandos draugo bandymą į vartus nukreipė Karolis Krasilnikovas.

VIDEO: Interviu: Arūnas Aleinikovas

Dar kartą iki dviejų įvarčių pranašumą „Kaunas City“ sumažino dar vienos daugumos metu. Šį kartą ritulį į vartus siuntė Paulius Grybauskas. Po šio įvarčio kauniečiai surengė dar vieną ataką, kurios metu tikslą pasiekė jau Aivaras Bendžius.

Paskutinėmis antrojo kėlinio akimirkomis „Airwell Energija“ turėjo galimybę dvigubai kiekybinei persvarai, bet „Kaunas City“ sėkmingai apgynė savo vartus. Neišnaudoję savo progos, elektrėniškiai buvo nubausti trečiajame kėlinyje, kai vienas prieš vartininką pabėgęs Denisas Hončarenko išnaudojo savo progą išlyginti rezultatą.

Trijų įvarčių pranašumą išbarsčiusi Elektrėnų komanda nepalūžo. Likus žaisti kiek daugiau nei 10 minučių metimu vienu prisilietimu į priekį savo klubą vėl išvedė P. Verenis.

Per likusią rungtynių dalį kauniečiams išsigelbėti nepavyko, tad „Airwell Energija“ perėmė namų serijos pranašumą į savo rankas.

VIDEO: Finalas: „Kaunas City“ – „Airwell Energija“ / 2024-03-03

Kitos finalo serijos rungtynės įvyks kovo 5 dieną Kaune, 19:00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius