-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aivaras Bendžius bando įsitvirtinti Minsko „Junost“ klube

Ledo ritulio ekipos Elektrėnų „Energija“ žaidėjas ir nacionalinės rinktinės narys Aivaras Bendžius sudarė sutartį iki rugpjūčio pabaigos su MHL A lygoje rungtyniaujančiu Minsko „Junost“ klubu. Tolimesnis lietuvio likimas klube bus sprendžiamas po pasirengimo stovyklos ir kontrolinių rungtynių.
Aivaras Bendžius
Aivaras Bendžius / Vaclovo Gedvilo nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Aivaras Bendžius (gim. m. 1993 01 26) praeitą sezoną pradėjo Suomijos SM-liiga klube Tamperės „Ilves“. Elitinėje Suomijos lygoje elektrėniškis sužaidė vienerias oficialias, o Jr. A SM-liiga dvidešimt vienerias rungtynes, per kurias surinko šešis rezultatyvumo balus. Nacionalinės rinktinės sudėtyje 2012–13 m. sezono metu A.Bendžius atstovavo šaliai: Atrankos į olimpines žaidynes etape, pasaulio jaunimo iki dvidešimt metų čempionate ir pasaulio vyrų ledo ritulio čempionate, kuriuose bendrai pasižymėjo aštuonis kartus (du įvarčiai ir šeši perdavimai).

Aivaras Bendžius teigė: „Komanda ir treneriai priėmė labai šiltai. Visas dėmesys sukoncentruotas į treniruotes, laisvo laiko nelabai ir lieka. Stovyklos metu kasdien treniruojamės du – tris kartus ant žemės, o nuo liepos 25 pradėsime ir ant ledo čiuožti. Komandos peržiūroje dabar yra virš trisdešimt pajėgių ledo ritulininkų, bet tai manęs negąsdina ir darysiu viską, kad likčiau ateinantį sezoną „Junost“ ekipoje.“

Minsko „Junost“ ledo ritulio komanda praeitame MHL A lygos čempionate Vakarų divizione per šešiasdešimt tris žaistas rungtynes surinko penkiasdešimt devynis taškus ir užėmė paskutinę vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius