Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius pagaliau grįžo ant ledo

Iššūkiais apipinta kelionė į pirmąsias naujo sezono varžybas sulaukė džiugios pabaigos. Po beveik 10-ties mėnesių priverstinės, COVID-19 pandemijos sukeltos pertraukos, šokių ant ledo pora Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius startavo ISU Grand Prix Rostelecom Cup 2020 etape.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius / „Scanpix“ nuotr.

Po trumposios programos mūsų pora surinkusi 72.43 taškus užėmė 7-tą vietą. Šis rezultatas net 3.64 taškais aukštesnis už praėjusio sezono varžybose Bavarian Open 2020, kuriose jie buvo pirmi, iškovotus taškus, ir tik 0.79 taško žemesnis už 2020 m. Europos dailiojo čiuožimo čempionate surinktus trumposios programos taškus.

Po laisvosios programos mūsų šokių ant ledo pora Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius, nuostabiai perteikę programos muziką, surinko 110.13 taškų, o tai net 9.11 taško daugiau nei Europos dailiojo čiuožimo čempionate. Bendroje ISU Grand Prix Rostelecom Cup 2020 etapo įskaitoje jie užėmė 7-tą vietą.

Šių varžybų šokių ant ledo nugalėtojais tapo Europos čempionai Viktorija Sinitsina ir Nikita Katsalapov. Po tokio puikaus laisvos programos atlikimo mūsų pora pakviesta dalyvauti parodomojoje programoje, kur jie čiuoš kartu su šių varžybų nugalėtojais bei prizininkais.

Pažymėtina, jog abiejų programų sportininkų kostiumus sukūrė žymi dizainerė iš Klaipėdos – Aina Zinčiukaitė.

Taip pat džiugu, kad pagaliau gautas taip ilgai lauktas leidimas mūsų šokėjams Allison Reed ir Sauliui Ambrulevičiui išvykti į Montrealį, Kanadą, treniruotis pas vienus garsiausių pasaulyje trenerių Mari-France Dubreuil ir Patrice Lauzon. Jie treniruosis kartu su penkiskart Europos bei keturiskart pasaulio čempionais Gabriella Papadakis ir Guillaume Cizeron bei kitais Europos bei pasaulio prizininkais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius