-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsitiesusi Lietuvos moterų rinktinė nugalėjo Bulgariją

Lietuvos moterų ledo ritulio rinktinė nutraukė dviejų pralaimėjimų seriją pasaulio čempionate. Kroatijoje vykstančiame pasaulio čempionato III diviziono A grupės turnyre lietuvės 4:1 susitvarkė su Bulgarijos atstovėmis.
Lietuva – Bulgarija
Lietuva – Bulgarija / hockey.lt nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Jau ketvirtąją minutę Lietuvos rinktinė įsiveržė į priekį. Viltautė Jasinevičiūtė atliko metimą, kurio vartininkė nesustabdė, o pirmoji prie atšokusio ritulio suskubusi Ramunė Maleckienė pasiuntė jį į vartus (03:30, rez. perd. V.Jasinevičiūtė).

Tiesa, jau po pusės minutės rezultatas buvo lygus. Bene pirmuoju savo bandymu Bulgarijos rinktinė pelnė įvartį, o jo autorė – Simona Asparuhova (04:03, rez. perd. Marija Runevska, Kalina Dimova).

Aštuntąją minutę lietuvės vėl įgijo persvarą. Ilgos Lietuvos rinktinės atakos metu V.Jasinevičiūtė išnėrė prieš vartininkę, po slalomo už vartų, bei atliko tikslų ir galingą metimą į viršutinį vartų kampą (07:46).

Dar vieną įvartį V.Jasinevičiūtė pelnė jau antrajame kėlinyje. Klara Miuller su rituliu nusigavo iki pat vartų, kur ją sustabdė vartininkė, bet ji neprispaudė ritulio ir šį į vartus pasiuntė šalia buvusi jaunoji rinktinės puolėja (25:00, rez. perd. Klara Miuller, Emilija Tučiūtė).

Įpusėjus rungtynėms džiaugsmu tryško jau Eglė Rastenytė. Rinktinės debiutantė po dar vieno V.Jasinevičiūtės bandymo buvo pirma prie ritulio ir siuntė jį į vartus. Jai tai buvo pirmasis įvartis Lietuvos rinktinės gretose (27:30, rez. perd. V.Jasinevičiūtė, E.Tučiūtė).

Trečiajame kėlinyje lietuvės ir toliau kūrė progas. Ne kartą arti tikslo buvo K.Miuller. Tiesa, kartą jos bandymas pataikė į skersinį, o vėliau ji nerealizavo ir baudinio.

Čempionatą lietuvės užbaigs sekmadienį, 13:30 val. rungtynėmis su Serbija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius