Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Austrijos slidininkė Elisabeth Goergl Vokietijoje ne tik dukart tapo pasaulio čempione, bet ir išgarsėjo kaip dainininkė (video)

Austrijos kalnų slidininkė Elisabeth Goergl Vokietijoje vykstančiose planetos pirmenybėse jau pelnė du aukso medalius. 29-erių sportininkė triumfavo greitojo nusileidimo ir didžiojo slalomo rungtyse. Už nugaros ji paliko vieną didžiausių pasaulio slidinėjimo žvaigždžių amerikietę Lindsey Vonn ir vokietę Marią Riesch.
E.Goergl
E.Goergl / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Įdomu, kad dukart pasaulio čempionę įkvėpė oficiali šių varžybų daina „You‘re The Hero“, kurią ji atliko su dainininku Christianu Geisleriu. Tai buvo E.Goergl debiutas didžiojoje scenoje. „Dar vaikystėje nuolat dainuodavau, o mokytoja pykdavo, kad trukdau pamokas. Netgi liepdavo stoti į kampą, jei nenustodavau dainuoti. Niekada nesvajojau tapti atlikėja, tačiau dainuoju visur: kalnuose, vonioje, automobilyje“, – pasakojo čempionė.

Ji prisipažino, kad prieš atlikdama oficialią čempionato dainą labai jaudinosi. „Man šiurpuliukai bėgiojo po kūną. Buvo kur kas baisiau nei per varžybas. Jei turiu truputėlį tokio talento, kodėl gi jo neišnaudoti?“ – teigė slidininkė.

Austrijos sportininkė sakė, kad kasdien šio kūrinio klausosi mažiausiai dešimt kartų, o Vokietijoje daugiau komplimentų sulaukia ne kaip čempionė, o kaip dainininkė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius