-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltica“ gavo dar vieną ledo ritulio pamoką iš „Neman“

Vilniaus ledo ritulio klubas „Baltica“ pralaimėjo ir antrąjį draugišką susitikimą su Baltarusijos vicečempionu „Neman“. Šį kartą net 0:8 (0:2, 0:3, 0:3).
Rungtynių akimirka
Per du mačus „Baltica“ (balta apranga) į „Neman“ vartus neįmušė nė vieno įvarčio. / Sportoakimirka.lt nuotr.
Temos: 2 Pamoka Ledo ritulys

Įvarčius „Balticai“ pavyko pelnyti tik parodomųjų baudinių serijoje (1:0, 1:0, 1:0, 0:1, 0:0). Juos realizavo Vadimas Chvolesas, Borisas Rejžekas ir Leonidas Kozlovas.

Pirmąsias draugiškas rungtynes „Baltica“, žaidžianti jaunimo (iki 21 metų) ledo ritulio lygoje (MHL) Baltarusijos vyrų pirmenybių sidabro laimėtojai „Neman“ pralaimėjo 0:5.

„Balticos“ treneris Dmitrijus Medvedevas liko patenkintas tuo, kad pavyko įgyvendinti pagrindinę šių draugiškų susitikimų užduotį – suteikti galimybę kiekvienam žaidėjui parodyti save prieš aukščiausio lygio varžovą. Trenerio teigimu, svarbiausia buvo pamatyti net 8-ių į peržiūrą atvykusių ritulininkų pajėgumą bei atsirinkti, kurie jų gali sustiprinti komandą, o kurie ne.

„Rezultatas manęs nenustebino ir jo per daug nesureikšminu, juk mūsų tikslai buvo kiti, be to, nepamirškime, kad kovojome prieš keliskart pranašesnę komandą. Esu patenkintas savo žaidėjų pasirodymu bei tuo, jog jau užsitikrinau, kurie jų gali sustiprinti mūsų komandą“, – sakė D. Medvedevas.

Kaip ir pirmojo susitikimo metu, ketvirtadienį „Baltica“ turėjo kelias puikias progas įmušti įvarčius, tačiau jiems to pasiekti nepavyko. „Be galo vertinu šiuos du susitikimus. Tai labai patyrusi komanda, kuri mums parodė „tikrą“ ledo ritulį. Žaidžiant prieš tokio lygio komandą, teko daryti viską kur kas greičiau ir tiksliau, nes vos menkiausia mūsų klaida – ataka baigta“, – sakė  komandos kapitonas Vadimas Chvolesas.

Ketvirtadienį „Balticos“ vartus gynė dar du nauji kandidatai į komandą – J. Frolkinas ir I. Kondratijevas. Pasibaigus rungtynėms vyko net penkių parodomųjų baudinių serija, kurioje „Baltica“ žaidėjai varžovų vartus nuginklavo net tris kartus, tuo tarpu „Neman“ pavyko realizuoti tik vieną bulitą.

Paskutinio komandų susitikimo metu buvo pratęsta ir labdaringa bendra „Balticos“ ir „Caritas“ pliušinių žaislų akcija. Jos metu žiūrovai dovanojo globos namų vaikams savo žaislus mesdami juos žaidėjams ant ledo. Visus juos, kartu su bendra klubo dovana, ritulininkai jau penktadienį važiuos įteikti vaikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius