Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltica“ ledo ritulininkų laukia vyriškas išbandymas

Ateinantį trečiadienį ir ketvirtadienį Vilniaus Pramogų arenoje jaunimo ledo ritulio komanda „Baltica“ sužais draugiškas rungtynes su vyrų lygos komanda iš Gardino „Neman“. Pasak „Baltica“ klubo atstovų, šios rungtynės bus itin atsakingas išbandymas žaidėjams, atskleisiantis tikrąjį jų lygį bei padėsiantis apsispręsti ties galutine komandos sudėtimi.
„Baltica“ žaidėjai
„Baltica“ komandoje rungtyniauja 16–21 metų amžiaus ledo ritulininkai. / Tomo Permino nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

„Baltica“ vyriausiasis treneris Dmitrijus Medvedevas prognozuoti būsimų susitikimų baigties nesiima, tačiau užtikrina, kad prieš tokio lygio varžovą komanda gali sužaisti tikrai gerai, rašo hcbaltica.lt.

„Juk tai sportas ir jame gali nutikti visko. Bet kuriuo atveju mums tai aukso vertės susitikimas. Visų pirma, vaikinai turės unikalią galimybę pasisemti itin reikšmingos patirties tobulinant savo žaidimą, antra – stipriname komandą naujais žaidėjais, tad galėsime įvertinti tikrąjį jų pajėgumą. Du susitikimai iš eilės, manau, yra optimaliausias variantas pamatyti mūsų galimybes bei priimti sprendimą dėl galutinės komandos sudėties“, – būsimą mačą komentavo D.Medvedevas.

Gardino „Neman“ į Vilnių atvyks su beveik 40 žmonių delegacija. Komanda yra pernai metų Baltarusijos čempionato „extra lygos“ vicečempionė. Klubo žaidėjų amžiaus vidurkis yra apie 26 metus, aštuoni jos ritulininkai sudaro nacionalinės komandos branduolį.

Vilniaus „Baltica“ žaidėjai itin laukia susitikimo su varžovu. Komandos kapitono Vadimo Chvoleso teigimu, tai bus tikrai įsimintinos rungtynės.

„Labai įdomu sužaisti su tokio lygio žaidėjais. Nekantrauju pamatyti jų žaidimo techniką, juk tai tikri profesionalai, kurie, neabejoju, parodys solidų žaidimo lygį“, – sakė jis.

Kitą savaitę „Baltica“ pasirodys kiek kitokia: kadangi trys lietuviai šiuo metu atstovauja Lietuvos rinktinę U-20 amžiaus grupėje, jie rungtynėse nežais. Be to, nebus ir pagrindinio komandos vartininko Nikiforo Ščerbos. Šį kartą vartuose jėgas išbandys į peržiūrą jau atvykęs naujas žaidėjas Nikita Kitajevas. Taip pat svarbus išbandymas laukia ir peržiūroje esančio gynėjo Valerijaus Žerebakovo bei dar kelių ritulininkų, jau netrukus atvyksiančių išbandyti save „Balticoje“.

Vilniaus „Baltica“ – Gardino „Neman“ draugiškos rungtynės vyks gruodžio 14–15 dienomis 19val. Vilniaus Pramogų arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius