-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Baltica“ treneris Dmitrijus Medvedevas vadovaus MHL „Žvaigždžių“ komandai

Profesionalios Lietuvos ledo ritulio komandos „Baltica“ vyr. strategas Dmitrijus Medvedevas sulaukė neeilinio pripažinimo Žemyninėje jaunimo ledo ritulio lygoje – jis pakviestas vadovauti vienai iš dviejų „Žvaigždžių“ mačo komandų. Rungtynių metu jam asistuos „Dizelist“ ir „Irbis“ klubų treneriai. Varžovų komandos vairą perims absoliutaus Rytų diviziono lyderio Berdsko „Kristall“ klubo vyr. treneris Vladimiras Gromilinas.
D. Medvedevas
D. Medvedevas / Organizatorių nuotr.

Vasario 23 d. Penzos mieste vyksiančiose „Kartos taurės“ rungtynėse susirungs dvi rinktinės – Rytų ir Vakarų. Jos formuojamos iš 19 klubų, besirungiančių visoje MHL, geriausiųjų žaidėjų. Kurie ritulininkai pateks į šias „Žvaigždžių“ rinktines, spręs treneriai, tačiau į rinkimus bus įtraukti ir žiūrovai. Jie gali rinkti pirmuosius komandų penketus, atiduodami balsus už savo favoritus.

„Tai tikrai didelė garbė, tad su malonumu priėmiau gautą pasiūlymą. Šiame mače susirungs geriausi lygos žaidėjai ir žinau, kad iš mūsų komandos jų dalyvaus nemažai. Tiesa, kurie būtent vyks su manim į Penzą, dar nenusprendžiau, šiuo metu viskas, apie ką galvoju, tai tinkamas „Balticos“ pasiruošimas rungtynėms jau į pabaigą einančiame reguliariajame sezone, o visų pirma, šios dienos susitikimas su OGI“, – sakė D. Medvedevas.

Vilniaus „Baltica“ šiandien pradeda trijų rungtynių seriją namuose su klubu iš Odincovo OGI. Su šia komanda „Baltica“ jau yra sužaidusi tris mačus išvykoje. Tuomet vilniečiai iškovojo vieną pergalę bei patyrė du pralaimėjimus.

Surinkusi 48 taškus „Baltica“ ekipa MHL lygos pirmenybėse Vakarų divizione užima antrąją vietą. Sužaidęs jau 24 mačus Vilniaus klubas atsilieka tik nuo Maskvos „Zelenograd“ (55 tšk.). Tiesa, „Zelenograd“ yra sužaidusi trejomis rungtynėmis daugiau nei mūsiškiai. Trečiąją Vakarų diviziono poziciją užima komanda OGI (39 tšk.), kuri kaip ir „Zlenograd“ yra jau sužaidusi 27 rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius