Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainius Zubrus Lietuvos rinktinei nepasakė „ne“

Už Atlanto viešintis Lietuvos ledo ritulio rinktinės vyriausiasis treneris vokietis Berndas Haake kartu su savo asistentu kanadiečiu Georgu Kingstonu praėjusią naktį stebėjo „New Jersey Devils“ komandos rungtynes su Stenlio taurės savininkais „Los Angeles Kings“ ledo ritulininkais.
Berndas Haake ir Dainius Zubrus
Berndas Haake ir Dainius Zubrus / Asmeninio archyvo nuotr.

Po rungtynių strategai ir ledo ritulininkas trumpai pabendravo. D.Zubrus negalėjo skirti daug laiko B.Haakei, kadangi su komanda turėjo ruoštis ateinančioms rungtynėms. Tačiau treneriai ir Dainius šnektelėjo apie Dainiaus komandos žaidimą ir planus atstovauti Lietuvos rinktinei balandžio 13-19 dienomis Nyderlanduose vyksiančiame pasaulio ledo ritulio čempionato I diviziono B grupės turnyre.

„Tai buvo nerealios rungtynės stebint 18383 žiūrovams. Dainius sužaidė puikias rungtynes. Po dvikovos jis tvirtino, jog komanda rungtyniauja pakiliai po to, kai klubas pakeitė trenerį. Komandoje ir toliau lieka vienas tikslas – prasimušti į atkrintamąsias varžybas. Komanda turi šansus ten patekti, kadangi iki sezono pabaigos dar daug rungtynių“, – portalui hockey.lt sakė Berndas Haake.

D.Zubrus pokalbyje su treneriu nenorėjo spėlioti, kaip baigsis sezonas ir ar jam pavyks antrus metus paeiliui užsivilkti Lietuvos rinktinės marškinėlius.

„Devils“ paskutiniąsias rungtynes žais balandžio 11 dieną su „Florida Panthers“. 13 dieną startuos čempionatas Eindhovene. Dainius galėtų žaisti čempionate, jei jo klubas nepatektų į atkrintamąsias, tačiau spėlioti kaip bus niekas nenorėtų. Dainius paminėjo, kad pasibaigus sezonui reikia grįžti į Naująjį Džersį, kur visuomet laukia susitikimai su rėmėjais ir fotosesijos. Tad prognozuoti kaip bus sezono pabaigoje, dar anksti“, – Dainiaus mintis perdavė B.Haake.

Praėjusiais metais Vilniuje vykusiame pasaulio čempionato I diviziono B grupės varžybose Dainius Zubrus buvo komandos kapitonas ir vedlys, kartu su komanda iškovojęs grupės bronzą. D.Zubrus tapo geriausiu ir rezultatyviausiu čempionato puolėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius