Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darius Kasparaitis gali tapti Lietuvos rinktinės treneriu

Garsiausias visų laikų Lietuvos ledo ritulininkas, visų spalvų olimpinių medalių savininkas Darius Kaspraiatis sutinka būti Lietuvos nacionalinės ledo ritulio rinktinės vyriausiuoju treneriu. Tai 15min.lt patvirtino šalies ledo ritulio federacijos prezidentas Petras Nausėda.
D.Kasparaitis šį sezoną jau dirba ASK treneriu
D.Kasparaitis šį sezoną dirba SKA treneriu / Alfredo Pliadžio nuotr.

„D.Kasparaičio kandidatūrą dar turi patvirtinti federacijos vadovybė, tačiau manau, kad jo kandidatūra bus priimtiniausia. Šis žmogus yra didelis autoritetas visai Lietuvos ledo ritulio bendruomenei, todėl tikiu, kad pasaulio čempionatui mums pavyks suburti palai stiprią rinktinę. Gali būti, kad balandžio viduryje Ukrainoje vyksiančiose pirmenybėse pamatysime ir NHL rungtyniaujantį Dainių Zubrų“, – teigė P.Nausėda.

38 metų D.Kasparaitis šiuo metu yra Sankt Peterburgo SKA klubo treneris. Kol kas jis yra davęs žodinį sutikimą treniruoti Lietuvos rinktinę. Tiesa, jei SKA klubas patektų į Rusijos pirmenybių finalą, suderinti darbą klube ir rinktinėje gali būti sudėtinga. bet įmanoma. „Kol kas deriname smulkmenas. Darius minėjo, kad jis surinktų savo trenerių komandą. Aišku, jis puikiai žino Lietuvos ledo ritulio federacijos finansines galimybes, tačiau šis jo sutikimas – savotiška duoklė mūsų šaliai, didelio patriotiškumo išraiška. Tikrai pinigai čia nėra svarbiausias veiksnys“, – teigė federacijos vadovas.

Juokais jis šmaikštavo, kad dabar reikia linkėti nesėkmių D.Zubraus ekipai NHL reguliariajame sezone ir pralaimėjimų SKA komandai Rusijoje: „Tada gali išsipildyti visų Lietuvos ledo ritulio gerbėjų svajonė vienoje komandoje pamatyti ir D.Zubrų, ir D.Kasparaitį, dvi ryškiausias mūsų sporto žvaigždes“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius