Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Energijos“ ledo ritulininkai ir toliau namuose neklumpa

Dar vieną puikią pergalę savo žiūrovų akivaizdoje iškovojo stipriausias šalies ledo ritulio klubas Elektrėnų „Energija“, 6:3 (2:1, 1:1, 3:1) nugalėjęs Gardino „Neman-2“ ledo ritulininkus. Elektrėniškiai atsirevanšavo už pralaimėjimą Gardine.
Elektrėnų „Energija “
Elektrėnų „Energija “ / R.Mikalkevičiūtė nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Rungtynių pradžioje „Neman-2“ buvo išsiveržę į priekį (1:0), žaisdami mažumoje 4 prieš 5, bet elektrėniškiai netrukus atstatė pusiausvyrą, o iki kėlinio pabaigos ir išsiveržė į priekį.

Antroje rungtynių dalyje Gardino klubui buvo pavykę išlyginti rezultatą, tačiau tuomet keturis įvarčius be atsako pelnę mūsiškiai padėjo tašką rungtynėse.

„Energijai“ du įvarčius pelnė Deividas Kazlauskas (28:40 ir 44:22 min.), o po kartą svečių vartininką nuginklavo Aivaras Bendžius (11:31), Karolis Kubilius (15:39), net tris rezultatyvius perdavimus atlikęs Povilas Verenis (53:09) bei Paulius Gintautas (56:30).

Įvarčius į Nerijaus Dauksevičiaus ginamus vartus pavyko įmušti Kirilui Metliukui (9:08), Arturui Buinickiui (26:09) ir Maksimui Titokui (58:11).

Elektrėnų „Energija“ (54 tšk.) ir toliau išlieka 3-ioje vietoje Baltarusijos aukščiausioje lygoje bei vos vienu tašku atsilieka nuo 2-osios pozicijos. Pergalė atsakomosiose antradienio rungtynėse leistų lietuviams šoktelėti į viršų. „Neman-2“ (48 tšk.) tarp 13 klubų užima  6-ą vietą.

Antradienį  Elektrėnų ledo rūmuose 19.00 val. komandos susitiks dar kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius