Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Energijos“ ledo ritulio komandos sudėtis vėl keičiasi

Elektrėnų „Energija- Orakulas“ savo paskutiniąsias reguliariojo sezono namų rungtynes prieš Rygos „SMScredit.lv“ ekipą pradės be vieno pagrindinių komandos žaidėjų – Aurelijaus Kriščiūno.
Andrejus Židkovas jau pelnė 14 įvarčių
Rezultatyviausias „Energijos“ žaidėjas Andrejus Židkovas baigė diskvalifikaciją. / Energija-Orakulas
Temos: 1 Ledo ritulys

Žaidėjas dėl savo karšto būdo negalės padėti komandai ne tik antradienio rungtynėse prieš Rygos komandą, bet ir savaitgalio susitikime Jelgavoje su „Žiemgalos JLSS“ komanda.

Praėjusiose rungtynėse su Liepojos „Metalurgu“ žaidėjas sviedė savo lazdą į apsauginį tinklą ir pagal Atvirojo Latvijos ledo ritulio čempionato reglamentą buvo diskvalifikuotas dvejoms rungtynėms.

Nepaisant šio laikino praradimo komanda stiprinasi. Po priverstinės trijų mėnesių pertraukos grįžta Tomas Vyšniauskas. Kairės čiurnos operaciją iškentęs atletas ant ledo pasirodyti gali jau šiose rungtynėse. Iki traumos lapkričio mėnesį, per trylika rungtynių žaidėjas surinko 6 taškus.

Taip pat į komandos gretas iš naujo įsilies Andrejus Židkovas. Rezultatyviausias komandos narys taip pat buvo diskvalifikuotas dvejoms rungtynėms. Šį kartą dėl techninių priežasčių – šį sezoną žaidėjas du kartus buvo nubaustas dešimties minučių nuobaudomis ir tai lėmė automatinę jo diskvalifikaciją.

Antradienį 19.00 val. „Energija–Orakulas“ savo aikštėje Vilniuje priims „SMScredit.lv“ ekipą. Tiek „Energijai“, tiek varžovams rungtynės nieko nebelems, tačiau Elektrėnų komanda privalo reabilituotis savo žiūrovų akivaizdoje, po skaudžiai pralaimėtų praėjusių rungtynių prieš Liepojos „Metalurgą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius