-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Finalo serijoje vėl lygu – „Kaunas City“ triumfavo Elektrėnuose

Kovoje dėl šalies ledo ritulio čempionų titulo – vėl lygybė.
„Kaunas City“ ledo ritulininkai
„Kaunas City“ ledo ritulininkai / hockey.lt nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Sekmadienį įvyko ketvirtosios finalo serijos rungtynės. Namuose žaidusiai Elektrėnų „Airwell Energijai“ nepavyko įtvirtinti savo pranašumo - atkaklią dvikovą 4:3 laimėjo „Kaunas City“.

Po šių rungtynių serijoje iki 4 pergalių lygu – 2:2.

VIDEO: Finalas: „Airwell Energija“ – „Kaunas City“ gražiausi epizodai / 2024-03-10

Serijoje atsilikę „Kaunas City“ ambicingai pradėjo šias rungtynes. Per kiek daugiau nei 6 minutes jie pelnė du įvarčius.

Iš pradžių į priekį savo komandą išvedė Mykhailas Krasnožoras (01:55, rez. perd. Danielis Klineckis). O vėliau Luko Žukausko metimą pataisė Kostas Gusevas (06:07, rez. perd. L. Žukauskas).

Savo įvarčių sąskaitą „Airwell Energija“ atidarė kėlinio pabaigoje. Vartininkui lazda bandžius sustabdyti ritulį nei jis, nei šalia buvęs „Kaunas City“ gynėjas nesugebėjo jo pasiųsti toliau nuo vartų, o greičiausiai į situaciją sureagavęs Tadas Kumeliauskas pasiuntė ritulį į vartus (17:49, rez. perd. Mantas Marcinkevičius, Karolis Krasilnikovas).

Vos po minutės rezultatas jau buvo lygus. Artemas Redko pademonstravo savo techninius sugebėjimus, kai iš pradžių ritulį į priekį pasimušė pačiūža, o šiam dar nenusileidus ant ledo persimetė jį vienu judesiu lazda per varžovą bei galiausiai pasiuntė jį į vartus (18:40, rez. perd. Dominykas Škadauskas).

VIDEO: Interviu: Arūnas Aleinikovas, David Sibilevych

Antrajame kėlinyje abi komandos susirinko nemažai nuobaudų, o kurį laiką „Airwell Energija“ žaidė neįprastu formatu keturi prieš tris. Visgi, daugumos išnaudoti nepavyko nė vienai komandai.

Pranašumą savo komandai atstatė Boriso Hrubo tikslus smūgis. Jis paleido metimą iš toli, o „Kaunas City“ puolėjui užstojus vartininko matomumą, ritulys atsidūrė vartuose (36:33, rez. perd. Davidas Sibilevyčius, Davidas Ivaščenko).

Trečiąjį kėlinį „Airwell Energija“ pradėjo greitu įvarčiu. Jį pelnė komandos veteranas Donatas Kumeliauskas (40:20, rez. perd. Povilas Verenis).

Nepaisant to, „Kaunas City“ ir trečią kartą šiose rungtynėse įsiveržė į priekį. Savo proga iš artimos distancijos pasinaudojo Denysas Hončarenko (47:34, rez. perd. D. Klineckis, D. Ivaščenko).

VIDEO: Finalas: „Airwell Energija“ – „Kaunas City“ / 2024-03-10

Šį kartą kauniečiai sugebėjo išlaikyti pranašumą ir išlyginti serijos rezultatą.

Kitos finalo rungtynės vyks kovo 13 dieną Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius