Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į pergalių kelią grįžę „Hockey Punks“ paliko varžovus be taškų

Lietuvos ledo ritulio čempionate dviejų pralaimėjimų seriją nutraukė Vilniaus „Hockey Punks“ komanda.
Vilniaus „Hockey Punks“ komanda
Vilniaus „Hockey Punks“ komanda / hockey.lt nuotr.

Ketvirtadienį sostinėje vilniečiai 5:2 įveikė „Energiją Hockey – HC Klaipėdą“ bei iškovojo šeštąją pergalę sezone palikę oponentus be taškų.

Rungtynių pradžioje už savo oponentus pranašesnė buvo „Hockey Punks“ komanda, kuri jau antrąją minutę įgijo persvarą. Įvartį iš vidutinės distancijos pelnė Algimantas Visockas (01:45, rez. perd. Mauras Baltrukonis, Ernestas Trukšnys).

Po pelnyto įvarčio „pankai“ ir toliau itin aktyviai spaudė savo oponentus, bet nepaisant jų metimų krušos, įvarčio jie nepelnė, o galiausiai „Energija Hockey – HC Klaipėda“ surado savo atsaką kontratakoje. Pabėgus dviese prieš vieną gynėją į atakuojančią poziciją buvo išvestas Ilja Michalevičius, kuris neklydo (13:02, rez. perd. Denisas Kuzminovas, Olegas Peliušenokas).

VIDEO: Interviu Eimantas Steponavičius

Rezultatui išsilyginus „Hockey Punks“ ir toliau spaudė varžovus, bet nuo jų atakų pirmajame kėlinyje svečių komandą gelbėjo vartininkas Maksimas Ponomarenko, o kartą ritulys pataikė į skersinį.

Antrajame kėlinyje „Energija Hockey – HC Klaipėda“ turėjo puikią progą įsiveržti į priekį, bet mažumos metu vienas iš greitą ataką pabėgęs Kirilas Bogdanovas į vartų plotą pataikyti nesugebėjo. Negana to, į ataką susikoncentravę jungtinės komandos žaidėjai nespėjo pasikeisti, o nuvargintą oponentų ketvertą „pankai“ nubaudė savo greitu išpuoliu ir antruoju A.Visocko įvarčiu (28:05, rez. perd. Povilas Verenis, Sergejus Markovskis).

VIDEO: Vilniaus "Hockey Punks" vs "Energija- HC Klaipėda" apžvalga (įvarčiai)

Netrukus „Energiją Hockey – HC Klaipėdą“ po artimo Eimanto Steponavičiaus metimo dar kartą gelbėjo skersinis, o atlaikę oponentų bandymus pasižymėti jie surengė savo pavojinga ataką. Po puikaus Roko Arbačiausko perdavimo Dariui Verbickui beliko aplenkti gynėją ir pasiųsti ritulį į tuščius vartus (34:38, rez. perd. R.Arbačiauskas).

Šį kartą lygus rezultatas ilgai nebuvo – po mažiau nei minutės klaidinamu judesiu oponentą sau už nugaros palikęs Povilas Verenis nieko nelaukęs iššovė į viršutinį vartų kampą ir dar kartą išvedė į priekį vilniečių klubą (35:46, rez. perd. Aliaksejus Kuveka, Jaunius Jasinevičius).

Trečiajame kėlinyje „Hockey Punks“ ir toliau laikė žaidimo kontrolę savo rankose, bet įvarčio jiems teko laukti iki paskutinių rungtynių minučių. Iš toli iššovęs Ernestas Trukšnys (54:18, rez. perd. A.Visockas, M.Baltrukonis) rezultatą padvigubino, o prieš pat prasidedant paskutinei susitikimo minutei Šarūnas Kuliešius (58:55, rez. perd. A. Kuveka, Lukas Manomaitis) penktuoju įvarčiu panaikino bet kokias oponentų viltis išsigelbėti.

VIDEO: Lietuvos čempionatas 2020/2021: „Hockey Punks“ – „Energija Hockey-HC Klaipėda“/ 2020-12-03

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius