Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į žiemos olimpinį festivalį Ignalinoje traukiniai veš už pusę kainos

Šį savaitgalį Ignalinoje įsikūrusiame didžiausiame Lietuvos žiemos sporto centre įvyks pirmasis „LTeam“ žiemos olimpinis festivalis. Planuojama, kad per dvi dienas šventėje apsilankys apie 20 tūkst. žmonių, kuriuos į renginį atvykti paskatins ne tik itin plati ir įvairaus amžiaus grupėms pritaikyta programa, bet ir specialios nuolaidos traukinių bilietams.
Žiemos pramogos
Žiemos pramogos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šventę kartu su partneriais organizuojantis Lietuvos tautinis olimpinis komitetas (LTOK) kviečia gyventojus vasario 1–2 d. atvykti į renginį, pasinaudojant specialiai festivalio proga „Lietuvos geležinkelių“ taikoma 50 proc. nuolaida traukinio bilietams. Kuponą nuolaidai galima atsispausdinti iš organizatorių internetinio puslapio.

„Siekdami, kad į renginį įsitrauktų kuo daugiau žmonių, ne tik paruošėme turtingą sportinę, kultūrinę ir pramoginę programą, bet ir drauge su partneriais pasirūpinome, kad žmonės į renginio vietą galėtų atvykti kuo palankesnėmis sąlygomis. Savaitgalį Ignalinoje įvyks išskirtinė ir masiškiausia žiemos sporto šventė, kurios neturėtų praleisti net ir tie, kurie dar nespėjo atrasti žiemos teikiamo malonumo“, – sakė Lietuvos olimpinio fondo direktorius Vitalijus Vasiliauskas.

Taip pat festivalio metu tarp Ignalinos miesto centro ir renginio vietos dalyvius nemokamai veš specialūs autobusai, o renginio tvarką užtikrins sustiprintos policijos pajėgos.

Pasak V.Vasiliausko, festivalyje bus galima išbandyti dešimtis skirtingų žiemos sporto šakų, o nepatyrusiems dalyviams bus pasiruošę padėti profesionalūs instruktoriai.

„Be žiemos sporto šakų bandymų, dalyvių laukia dar daug kitų pramogų – nuo sniego senio statymo rungties patiems mažiausiems iki filmo apie Sarajevo olimpinį čempioną biatlonininką Algimantą Šalną premjeros, olimpinės ugnies uždegimo ir ekstremalių profesionalų pasirodymų naktinėse trasose“, – teigia V. Vasiliauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius