Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Intriguojantis lietuvių starto laukimas Minske – debiutuoja šokėjai ant ledo

Savo starto Europos čempionate su nekantrumu laukia Lietuvos šokių ant ledo pora Saulius Ambrulevičius ir Allison Reed. Amerikietei ir lietuviui tai bus debiutas – du sezonus kartu čiuožiantis duetas intriguoja gerbėjus. Jų pasirodymai šį sezoną jau užkariavo daugelio širdis.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvos duetas treniruočių ledu Minske dalijasi su geriausiomis Europos šokėjų ant ledo poromis. Rudenį ši Lietuvos pora buvo pakviesta į priestižinius „Didžiojo Prizo“ etapus Rusijoje ir Prancūzijoje, todėl jų pasirodymas rytoj Minske bus intriguojantis.

„Mes labai džiaugiamės būdami čia, nes tai mūsų pirmasis Europos čempionatas. Praėjusiais metais mes negalėjome dalyvauti Europos čempionate, nes aš buvau traumuota, todėl dabar norime parodyti geriausią, ką galime. Labai tikimės, kad mėgausitės mūsų pasirodymu“, – LNK sporto žinioms sakė A.Reed.

Galbūt sakyti, kad ši pora turi šansų patekti į geriausiųjų būtų drąsu, bet šokėjai ant ledo sau kelia aukščiausius tikslus.

„Būtų nuostabu, jei tik pavyktų patekti į dešimtuką. Norime to ir tikimės geriausio. Pažiūrėsime kaip viskas bus“, – nusišypsojo Allison, o Saulius išliko santūresnis.

„Įmanoma viskas, bet stengiamės apie vietą negalvoti. Jeigu pademonstruosime savo maksimumą, tuomet ateis ir rezultatas, ir vieta. Varžybos yra varžybos, daug kas klysta. Galiausiai žiūrėsime, kaip viskas bus“.

Saulius ir Alison paliko Jungtines Amerikos Valstijas ir nuo rudens treniruojasi Vokietijoje. Šiuo metu jie yra pajėgiausi Lietuvos atstovai tarptautinėje čiuožimo arenoje.

VIDEO: Lietuvos šokėjų ant ledo pasiruošimas Minske

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius