Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas mokė čiuožti jaunuosius talentus

Vakar Elektrėnų ledo arenoje dailiojo čiuožimo olimpine viltimi vadinama pora – Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas treniravo Elektrėnų sporto mokyklos auklėtinius ir jaunuosius dailiojo čiuožimo talentus iš Vilniaus ir Kauno. Perspektyviems jauniesiems čiuožėjams, iš kurių dauguma yra jaunių ir jaunimo rinktinės nariai, I.Tobias su D.Stagniūnu pademonstravo savo treniruotę su sceniniais kostiumais, taip pat surengė meistriškumo pamoką.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas / Organizatorių nuotr.

Šiuo metu geriausius rezultatus demonstruojantys sportinininkai ne tik siekia atstovautį mūsų šalį Olimpinėse žaidynėse, bet ir rūpinasi jaunąja čiuožėjų karta. Padėkoti už perspektyvių jaunųjų čiuožėjų ugdymą I.Tobias ir D.Stagniūną į susitikimą pakvietė Elektrėnų meras Kęstutis Vaitukaitis. Sportininkų surengta treniruote itin džiaugėsi ir jaunieji dailiojo čiuožimo talentai bei jų tėvai ir treneriai. Ištikimiausiems savo gerbėjams I.Tobias ir D.Stagniūnas dovanojo nuotraukas su savo autografais.

Į Lietuvą I.Tobias ir D.Stagniūnas atvyko tiesiai iš Zagrebe (Kroatija) vykusių tarptautinių dailiojo čiuožimo varžybų „45th Golden Spin of Zagreb“, kuriose užėmė aukštą 4-ą vietą. „Kai tik turime galimybių, JAV rengiame meistriškumo pamokas lietuvių bendruomenės vaikams. Spalio mėnesį treniruote nudžiuginome Kauno jaunuosius čiuožėjus. Siekiame palaikyti sąsajas su Lietuva ir perduoti savo patirtį būsimiesiems dailiojo čiuožimo talentams. Galima sakyti, tokios pamokos mums jau tapo tradicija“, − sako Deividas Stagniūnas.

Organizatorių nuotr./Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas su vaikais
Organizatorių nuotr./Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas su vaikais

Lietuvos olimpine viltimi vadinama dailiojo čiuožimo pora šiemet pirmąkart pasirodys „Liepsnojančio Kalėdų ledo 2012“ žiūrovams: gruodžio 23 d. „Šiaulių arenoje“ Šiauliuose, gruodžio 25 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune, gruodžio 26 d. „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje ir gruodžio 27 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Prieš svarbiausias metų šventes didžiuosiuose Lietuvos miestuose vyksiančiose „Liepsnojančio Kalėdų ledo 2012“ gastrolėse pirmąkart ant ledo atgims garsioji Barboros Radvilaitės ir Žygimanto Augusto meilės istorija. Žiūrovų laukia įspūdingas pasaulinio garso ledo žvaigždžių šou, publiką nukelsiantis į XVI amžių.

Šiemet „Liepsnojantis Kalėdų ledas 2012“ žada ypatingai didelį premjerų skaičių – šou dalyvaus geriausi dailiojo čiuožimo meistrai net iš 8 pasaulio šalių. Tarp jų bus ir daugiausiai titulų pasaulyje pelniusi čiuožėja Irina Sluckaja (Rusija), Kanados dailiojo čiuožimo legenda Elvis Stojko, porinį čiuožimą neseniai pasirinkusi perspektyviausia jaunoji mūsų šalies čiuožėja Goda Butkutė, JAV akrobatas ant ledo Gev, pasaulio profesionalų čempionas kanadietis Gary Beacom, Europos čempionas čekas Tomas Verner ir daugelis kitų. Garsiosios ledo žvaigždės publikai ruošia išskirtinius, kvapą gniaužiančius pasirodymus, kurie nepaliks abejingų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius