Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Isabella Tobias: Mūsų viltis – prezidentės rankose. Tikiuosi sulauksime greito atsakymo

„Liūdna dienos pradžia. Mačiau, kas rašoma Lietuvoje“, – prisipažino Isabella Tobias. Pilietybės reikalų komisija siūlo nesuteikti jai pilietybės, tačiau amerikietė viliasi, kad prezidentės Dalios Grybauskaitės sprendimas bus kitoks.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas / RIA Novosti nuotr.

Sporto grupė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Detroite buvo naktis, kai Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė informacija, jog I.Tobias rekomenduota nesuteikti Lietuvos pilietybės. 

„Nėra ko slėpti – labai skaudu“, – 15min.lt ištarė čiuožėja.

Su Deividu ji dar nesikalbėjo. Sportininkai puikiai vienas kitą pažįsta, todėl 21-erių mergina puikiai žino, kokia bus jo reakcija. 

„Dabar svarbiausia neįsileisti neigiamų minčių, nes mūsų viltis – prezidentės rankose. Turime dirbti ir atsakingai ruoštis Europos čempionatui“, – kalbėjo I.Tobias.

Kad ir ką prezidentė Dalia Grybauskaitė nuspręstų, viliuosi, kad netrukus tai sužinosime.

Dabar ji trokšta, kad D.Grybauskaitė nevilkintų savo sprendimo. „Tikiuosi, kad prezidentė duos greitą atsakymą. Mūsų laukia sunkūs išbandymai, laukimas – vienas iš jų. Kad ir ką D.Grybauskaitė nuspręstų, viliuosi, kad netrukus tai sužinosime“, – sakė Lietuvos pilietybės siekianti dailiojo čiuožimo atstovė. 

Be lietuviško paso 21-erių I.Tobias neturės teisės olimpiadoje atstovauti Lietuvai, o tai reikštų, jog vartai į 2014 metų žaidynes liktų užverti ir 27-erių D.Stagniūnui.

Kelialapį į olimpines žaidynes Lietuvai atstovaujanti pora gali iškovoti jau šių metų pasaulio čempionate, kuris vyks Kanadoje. 

„Tai, ką sužinojome, mus labai nuvylė. Pilietybės komisijos rekomendacija prezidentei – dūris į Isabellos ir Deivido širdis. Isabella tikėjimo nepraras, tačiau su tokiomis nuotaikomis ruoštis svarbiausiems sezono startams bus gerokai sunkiau. Čiuožėjai ką tik viešėjo Lietuvoje, išvyko būdami tokie laimingi, o dabar... štai tokia žinia“, – 15min.lt kalbėjo Romoje viešinti Lietuvos čiuožimo sąjungos prezidentė Lilija Vanagienė.

Išsamesnį komentarą rasite čia

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Liepsnojantis Kalėdų ledas 2012
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Liepsnojantis Kalėdų ledas 2012“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius