-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jasna Žemieji Tatrai – modernus kurortas žiemos pramogoms

Kalnai, sniegas, saulė ir aktyvus poilsis – puikus variantas žiemos atostogoms, kurias galite patirti Jasna Žemųjų Tatrų kurorte Slovakijoje.
„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.
„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.

Jasna Žemieji Tatrai, tai didžiausias slidinėjimo centras, turintis puikias sąlygas žiemos sportams Slovakijoje. Jasna Žemieji Tatrai siūlo daugybę žiemos pramogų, ir aktyvų poilsį 46 km siekiančiose slidinėjimo trasose.

Centre siūloma čiuožti įvairaus sudėtingumo trasomis, pradedant mėlynosiomis – paprastomis, iki pačių sudėtingiausių juodųjų slidinėjimo trasų. Taip pat siūlo Freeride trasas adrenalino mylėtojams, arba puikiai įrengtą Snow parką. Jasna originalumas slypi tame, kad čia galima čiuožti ir šiaurinėje ir pietinėje Chopoko kalno pusėse.

Slidinėjimas Jasna prie Chopoko kalno įgavo naują atspindį. Ne tik dėl dirbtinio sniego, bet ir dėl poilsiautojų pervežimo, kuris skiriasi nuo tradicinio, iki šiol siūlomo Slovakijoje.

Moderni sniegą gaminanti sistema sniegą tiekia iki pat Chopoko kalno viršūnės net 5 mėnesius per metus, taigi nuo gruodžio iki pat balandžio galima džiaugtis žiemos pramogomis.

„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.
„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.

Jau 2012/2013 metų žiemos sezone, dėl šio kurorto naujų lyninių keltuvų sujungimo, siūlomos galimybės įgavo kitą aspektą. Slidininkų keltuvų pevežimo pajėgumas siekia daugiau nei 32 tūkst. asmenų per valandą. Taigi galima pasidžiaugti, kad neteks laukti ilgose eilėse prie keltuvo. Taip pat šiaurinėje Chopoko kalno pusėje atsirado net 2 gondolos.

Svarbiausia ir didžiausiu laimėjimu laikoma yra gondola Funitel, kuri priklauso naujoms pasaulio technologijoms. Ant dviejų lynų sumontuotos kabinos užtikrina transporto saugumą, taigi gondolos gali kursuoti esant vėjui, siekiančiam 120 km per valandą greitį.

Jasna Žemieji Tatrai taip pat gali pasigirti ir pirmieji visoje Slovakijoje turintys Twinliner lyninę keltuvų sistemą. Tai iš tikrųjų slidininkų liftas – įstrižas liftas užtirkinantis slidininkų, snieglentininkų, o vasarą pėsčiųjų turistų iš Biela Put (Koliesko) į Priehyba iki žemutinės Funitel stotelės transportą, kad jie galėtų tęsti kelionę Funitel tiesiai į Chopok.

Norintiems romantikos ar išskirtinių pojūčių, Jasna kurorte galima slidinėti keliose apšviestose trasose ir vakarais, o vaikams prieinamas didžiulis slidinėjimo parkas, kuriame jie žaisdami mokosi slidinėti.

„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.
„Jasna Žemieji Tatrai“ nuotr.

GOPASS – abonementas į slidinėjimo trasą bei raktas į AQUAPARK vartus

Poilsiaujantiems Tatrų papėdėse abonementas į trasas yra vadinamas GOPASS – asmeninis individualus skipass, kuris vienu metu yra ir lojalumo kortelė. Slidininkai tiesiai iš savo jaukių namų gali nemokamai registruotis e-parduotuvėje ir www.gopass.sk įsigyti sau e-skipass, o atvykę į slidinėjimo centrą iš automobilio pereiti tiesiai prie vartelių, kurie atsiveria į slidinėjimo trasas.

Gopass padeda taupyti laiką, nes slidininkai neturi laukti savo skipass ilgoje eilėje prie kasos, o pirmi nuo pat ryto leidžiasi slidinėjimo trasomis. Už kiekvieną pirkimą klientas gauna lojalumo taškus, kuriuos vėliau gali iškeisti į kitokias paslaugas Tatrų centruose.

GOPASS NAUJIENA: 2014/15 metų žiemos sezone turėdami keliolikos dienų skipass arba ketindami kelias dienas apsistoti centre su skipass slidininkai ir poilsiautojai neišnaudotą dieną slidinėjimo trasose gali iškeisti į įėjimą į vandens parkus Tatralandia, Gino Paradise Bešeňová arba Aquacity Poprad. Su Gopass kortele šią žiemą slidininkai gali naudotis centro Špindlerův Mlýn paslaugomis Čekijoje. Daugiau informacijos surasite www.gopass.cz.

VIDEO: Tatry Mountain Resorts present: "Perfect winter moments in the Tatras"

SVARBIAUSIA INFORMACIJA APIE CENTRĄ

Daugiau inormacijos apie centrą ir jo pasiūlymą galite gauti kasdien skambindami telefono numeriu (00421) 907 88 66 44, rašydami elektroniniu paštu info@jasna.sk ar apsilankę interneto svetainėje www.jasna.sk.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius