Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunosios Lietuvos šokėjos ant ledo puikiai pasirodė Vienoje vykusiose varžybose

Vasario 26 – kovo 1 dienomis Vienoje (Austrija) vyko Tarptautinės dailiojo čiuožimo sąjungos (ISU) varžybos „HELLMUT SEIBT MEMORIAL“, kuriose dalyvavo čiuožėjai iš 33 valstybių.
Aleksandra Golovkina
Aleksandra Golovkina / Organizatorių nuotr.


Varžybose puikiai startavo ir Lietuvos atstovės. Jaunimo iki 19 m. grupėje jau šeštąjį medalį šiame sezone iškovojo keturiolikmetė Kauno žiemos sporto mokyklos „Baltų ainiai“ auklėtinė Deimantė Kizalaitė (trenerė Lilija Vanagienė).

Taip pat maloniai nustebino ir kita šios mokyklos auklėtinė Elžbieta Kropa (treneris Dmitrijus Kozlovas), kuri taip pat jaunimo grupėje iškovojo trečiąją vietą. Tai pirmasis E. Kropos medalis šiame sezone tokio rango varžybose. Jaunimo grupėjė, kurioje startavo abi minėtos čiuožėjos, iš viso dalyvavo 45 sportininkės.

Suaugusiųjų grupėje taip pat labai gerai pasirodė Aleksandra Golovkina (treneris Dmitrijus Kozlovas). Sportininkė iškovojo aukštą 5 vietą tarp 22 dalyvių. Po trumposios programos sportininkė buvo 13 vietoje, tačiau jos laisvoji programa buvo įvertinta aukšta 2 vieta ir galutinėje įskaitoje A. Golovkina liko 5-ta.

Deimantei Kizalaitei šios varžybos buvo paskutinis startas prieš artėjantį pasaulio jaunimo dailiojo čiuožimo čempionatą Sofijoje (Bulgarija), kuriame sportininkė startuos jau kovo 14 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius