-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kaunas City“ sutalžė varžovus iš Latvijos

Daugpilyje vykusiose „Optibet“ lygos rungtynėse nepriekaištingai puolime žaidusi „Kaunas City“ ekipa net 13:5 nepasigailėjo „DLSS/Dinaburga“ ledo ritulininkų.
„Kaunas Hockey“
„Kaunas Hockey“ / nuotr. hockey.lt
Temos: 1 Ledo ritulys

Užtikrinta pergalė leido kauniečiams pasiekti revanšą už namuose patirtą nesėkmę sezono pradžioje.

Įspūdingai rungtynes pradėję „Kaunas City“ ledo ritulininkai jau 26-ąją rungtynių sekundę įsiveržė į priekį, o nesužaidus nė penkių minučių jau turėjo keturių įvarčių pranašumą. Vėliau ir mažumoje pasižymėję svečiai pirmavo net 6:0, bet tuomet kėlinio pabaigoje dviem įvarčiais „DLSS/Dinaburga“ sumažino atsilikimą.

Antrajame kėlinyje vaizdas ant ledo nesikeitė. Puolime besismaginę „Kaunas City“ atstovai pelnė dar šešis įvarčius, kai tuo tarpu jų varžovams pavyko pasižymėti vos kartą.

Paskutinės dvidešimt minučių buvo kiek ramesnės ir jas sėkmingiau sužaidė rungtynių šeimininkai. „DLSS/Dinaburga“ į vartus ritulį siuntė du kartus, o „Kaunas City“ tikslūs buvo kartą.

„Kaunas City“ gretose net septynis rezultatyvumo balus surinko Povilas Verenis, kurio sąskaitoje trys įvarčiai ir keturi rezultatyvūs perdavimai. Taip pat tris kartus ritulį į vartus siuntė Aivaras Bendžius, dukart tikslūs buvo Luko Žukausko ir Deniso Kuzminovo metimai, o po vieną įvartį pelnė Aurimas Gaidauskas, Remigijus Guoga ir Paulius Grybauskas.

„DLSS/Dinaburga“ gretose keturi įvarčiai – Vadimo Vabiščevičso sąskaitoje, o kartą ritulį į vartus siuntė Artūras Užulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius