-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kaunas Hockey“ metė kaltinimus: po sunkios traumos greitosios laukė pusvalandį

„Kaunas Hockey“ ledo ritulio klubas viešai apkaltino „Geležinio vilko“ klubą dėl įstatų nesilaikymo. Kaip pranešė laikinosios sostinės ekipa, Aleksandrui Mikheyonokui patyrus sunkią traumą, greitosios pagalbos teko laukti ilgai, o tuo metu „B“ arba „C“ tipo greitosios medicinos pagalbos (GMP) ekipažo arenoje nebuvo. 
Aleksandras Mikheyonokas
Aleksandras Mikheyonokas / nuotr. „Kaunas Hockey“
Temos: 1 Ledo ritulys

Kaip pranešime rašo „Kaunas Hockey“, greitosios pagalbos ekipažas atvyko per maždaug 26 minutes, o kol žaidėjas buvo hospitalizuotas praėjo beveik 30 minučių.

Nustatyta, kad ledo ritulininkui išniro petis ir pažeistas nervas – diagnozuota rankos nejautra. Pagal pirminę diagnozę, šį sezoną A.Mikheyonokas nebegalės žaisti.

Trauma ir greitosios laukimas – nuo 28:46 min.

VIDEO: „Geležinis vilkas“ – „Kaunas Hockey“
VIDEO: Skausmingas susidūrimas, kurio metu nukentėjo Aleksandras Mikheyonokas

„Primename, kad lygos įstatuose nurodyta, jog rungtynių komanda šeimininkė įsipareigoja: „<…> 5.3.4. privalo užtikrinti „B“ arba „C“ tipo greitosios medicinos pagalbos (GMP) ekipažo budėjimą čempionato rungtynių metu“, – teigia „Kaunas Hockey“ atstovai.

Anot jų, rungtynių dieną NLNR vadovas Gintaras Šabūnas siūlė šio punkto užtikrinimo klausimą svarstyti ateinančiame lygos posėdyje (lapkričio 27 d.), nes buvo diskutuojama, kodėl ir ankstesnėse „Geležinio vilko“ namų rungtynėse tuo nebuvo pasirūpinta. „Geležinio vilko“ klubo vadovas Andrejus Silinas raštu (el. paštu) patikino, kad „Med. paslauga (daktaras, defibiliatorius, vežimėlis), kaip visada, bus“, – rašoma kauniečių pranešime.

„Kaunas Hockey“ vyr. treneris Aurimas Gutauskas, klubo vadovas Petras Nausėda ir kiti komandos nariai oficialiai išreiškė nusivylimą dėl šios situacijos.

„Ne dėl paties kontakto, kas vertinama kaip normalus žaidimo elementas, bet dėl atitinkamos pagalbos nebuvimo, kas turėjo įtakos tiek fizinei žaidėjo būklei, tiek psichologinei“, – rašoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius