-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kovoje dėl Lietuvos ledo ritulio čempionų titulo atstatyta lygybė

Antrose finalo serijos rungtynėse „Kaunas City“ namuose 5:0 nugalėjo Elektrėnų „Airwell Energijos“ komandą. Po šių rungtynių finalo serijos rezultatas tapo lygiu – 1-1.
„Kaunas City“ prieš „Airwell Energiją“
„Kaunas City“ prieš „Airwell Energiją“ / hockey.lt nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Rungtynes kauniečiai pradėjo ambicingai. Jau ketvirtąją minutę ritulį prie vartų gavęs Dmytro Danylenko apsisuko ir kalė ritulį į vartus (03:26, rez. perd. Paulius Grybauskas, Aivaras Bendžius).

Vėliau „Kaunas City“ rinkosi pražangas, bet tai nesutrukdė jiems pelnyti įvarčius. Iš pradžių greitoje atakoje varžovą verpste suklaidinęs Aivaras Bendžius pelnė antrąjį komandos įvartį (10:41, rez. perd. Borisas Hrubo), o vėliau dar vieną greitą išpuolį jau pabaigė Filipas Hudakas (16:20, rez. perd. Denysas Hončarenko).

Antrasis kėlinys situacijos švieslentėje nepakeitė, o trečiąjį kėlinį „Kaunas City“ pradėjo dar vienu įvarčiu. Erdvės „Airwell Energijos“ zonoje gavęs Paulius Grybauskas nusigavo iki patogios padėties ir iš jos pasiuntė ritulį į vartus (41:27, rez. perd. A.Bendžius).

P.Grybauskas pelnė ir penktąjį komandos įvartį, dvigubos daugumos metu iš arti nukreipęs ritulį į vartus (52:16, rez. perd. Kostas Gusevas, Davidas Sibilevyčius).

Rungtynėms artėjant prie pabaigos netrūko aistrų, o komandų žaidėjai ne kartą kibo vieni kitiems į atlapus. Dvikovos pabaigoje susižeidė į varžovų vartininką atsitrenkęs „Airwell Energijos“ atstovas Egidijus Binkulis, kuris krisdamas pataikė į vartų virpstą. Po nemalonaus kontakto žaidėjo veidas pasruvo krauju ir jis buvo priverstas palikti ledą.

Po šių rungtynių finalo serija keliasi į Elektrėnus – artimiausios dvi dvikovos vyks „Airwell Energijos“ tvirtovėje. Kitos rungtynės įvyks jau kovo 8 dieną 19:00 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius