-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvijos čempionate norintiems dalyvauti „Energijos-Orakulo“ ledo ritulininkams iškelta sąlyga: daugiau rungtynių turi vykti Latvijoje, o ne Lietuvoje

Lietuvos ledo ritulio federacijos prezidentas ir ledo ritulio klubo „Energija-Orakulas“ generalinis direktorius Petras Nausėda lankėsi Latvijos ledo ritulio federacijos ir ledo ritulio klubo „Virsliga“ vadovų susirinkime. Jame taip pat dalyvavo ir Latvijos ledo ritulio federacijos prezidentas Kirovs Lipmans.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Susirinkimo metu buvo diskutuojama apie ledo ritulio situaciją Latvijoje bei Baltijos šalyse. Taip pat buvo kalbama apie ateinančio ledo ritulio sezono organizavimą bei šalies galimybes priimti komandas iš kitų miestų bei valstybių.

Didžioji dalis klubų išreiškė teigiamą pritarimą čempionate matyti ir Lietuvos LRK „Energija-Orakulas“, tačiau klubui būtų iškeltas reikalavimas didesnę dalį rungtynių žaisti Latvijoje, o ne Lietuvoje.

„Latvijos čempionato lygis labai priklauso nuo to, ar jame dalyvaus pastarųjų sezonų lyderiai. Kasdien kontaktuoju su Latvijos klubais, stebiu situaciją ir komandų sudėtis. „Energija-Orakulas“ dar turi įvertinti savo galimybes bei sportinę naudą dalyvauti Latvijos čempionate. Dalis klubų jau dabar pareiškė, kad kelionės į Vilnių yra finansiškai nepakeliamos, todėl priėmę sprendimą dalyvauti čempionate daugiau rungtynių turėsime žaisti išvykose“, – sakė „Energija-Orakulas“ gen. direktorius Petras Nausėda.

Šiai dienai oficialią paraišką dalyvauti ateinančio sezono varžybose yra pateikusi tik viena komanda – Liepojos „MetalurgsII“. Žodžiu savo dalyvavimą 2011-2012 m. Latvijos ledo ritulio čempionate patvirtino Jelgavos „Zemgale“, Rygos „Prizma“ ir Rygos „LSPA/Riga“.

Viena praėjusių metų sezono lyderių Rygos „SmsCredit“ pranešė ateinančiame sezone nedalyvausianti dėl finansinių priežasčių.

2010-2011 m. sezono čempionato lyderiai Ozolnieki „Monarch“ ir Daugpilio „Latgale“ savo sprendimą apie dalyvavimą Latvijos ledo ritulio čempionate praneš iki rugpjūčio 12 d. Savo galimybes dalyvauti čempionate abu klubai vertina daugiau abejotinai.

Galutiniai komandų sprendimai apie dalyvavimą Latvijos ledo ritulio 2011-2012 m. sezono varžybose Latvijos ledo ritulio federaciją (LHF) turi pasiekti iki rugpjūčio 12 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius