Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ledo ritulio čempionate „Hockey Punks“ su Dariumi Kasparaičiu nušlavė „Rokiškį“

Atvirajame Lietuvos ledo ritulio čempionate antrus metus iš eilės ant ledo iščiuožė olimpinis čempionas Darius Kasparaitis, kurio vedama Vilniaus „Hockey Punks“ 9:1 (2:0, 3:0, 4:1) sostinės pramogų arenoje nepaliko jokių vilčių Rokiškio „Rokiškiui“.
Darius Kasparaitis
Darius Kasparaitis / E.Žilinskaitės nuotr.

Ledo ritulininkas ne juokais užsispyrė įgyvendinti savo svajonę sužaisti nors vienerias rungtynes gimtosios Lietuvos ledo ritulio rinktinės sudėtyje. Tam reikia ketverius metus žaisti Lietuvos čempionate, o Dariui šis sezonas jau antrasis.

Ir pirmose „Hockey Punks“ šio sezono rungtynėse D.Kasparaitis pelnė įvartį, atliko du rezultatyvius perdavimus ir buvo vienas pastebimiausių ant ledo.

Vilniečiai pusę pirmojo kėlinio ieškojo kėlių prie varžovų vartų ir tam trukdė dažni taisyklių pažeidimai.

Susitvarkę su startiniu jauduliu visas rungtynes pranašumą turėję aikštelės šeimininkai ėmė mušti įvarčius.

Pirmajame kėlinyje pasižymėjo Algimantas Visockas (12:14) ir Edvardas Ivankevičius (13:58).

Antrajame kėlinyje vilniečių persvara tapo triuškinanti po Donato Dirginčiaus (34:03), Karolio Šliko (34:44) ir Dariaus Kasparaičio (36:54) įvarčių. Beje, tai antrasis D. Kasparaičio įvartis Lietuvos čempionate per dvejas rungtynes. Pirmąjį olimpinis čempionas pelnė debiutinėse rungtynėse Lietuvos čempionate, kai praėjusiame sezone įmušė įvartį į Elektrėnų „Lokių – Poseidono“ komandos vartus.

Tik trečiajame kėlinyje „Rokiškis“ pelnė įvartį, kai pasižymėjo Dominykas Deksnys (48:11).

Tačiau tai tik dar labiau supykdė varžovus, kurie pelnė dar keturis įvarčius, o pasižymėjo Dovydas Vaisovas (54:44), po D.Kasparaičio perdavimų Domantas Varnys (56:02) ir D.Dirginčius (57:45) ir K.Šlikas (58:21).

Laimėjom dideliu skirtumu, tačiau rungtynės labai lengvos nebuvo. Matėsi, jog ir varžovai jaudinosi, juk jiems nedažnai tenka rungtyniauti prieš mane. Mano komanda patobulėjusi, visi vyrai nuo praėjusio karto pasitempė. Lyginant šią dvikovą su neseniai įvykusiomis rungtynėmis prieš veteranus iš Rusijos, šiandien buvo lengviau, nereikėjo vedžioti ritulio, yra jaunimas kuris bėgiojo, jiems tereikėjo atiduoti perdavimus. Manau, jog šios rungtynės šiame sezone Lietuvos čempionate man ne paskutinės, norėčiau atvykti dar“,- hockey.lt sakė D.Kasparaitis.

„Hockey Punks“ – „Rokiškis“ 9:1 (2:0, 3:0, 4:1).

„Hockey Punks“: K.Šlikas, D.Dirginčius po 2, A.Visockas, E.Ivankevičius, D.Kasparaitis, D.Vaisovas, D.Varnys.

„Rokiškis“: D.Deksnys 1 įvartis.

Kitos čempionato rungtynės įvyks ateinantį antradienį Elektrėnuose, kur vietos „Lokiai – Poseidonas“ 19.45 val. priims Vilniaus „Ober – Haus“ komandą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius