-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuva turės naują šokių ant ledo porą – Saulius Ambrulevičius čiuoš su kita amerikiete

Artėjantis dailiojo čiuožimo sezonas bus ypatingas – olimpinis. Nors lietuviai apie Pjongčango žiemos olimpines žaidynes net pasvajoti nedrįsta, vienai mūsų šalies porai naujas sezonas bus išskirtinis. Karjerą ant ledo geriausias Lietuvos čiuožėjas Saulius Ambrulevičius tęs su kita partnere.
Allison Reed
Allison Reed / Asmeninio arch.nuotr.

Prieš kelis mėnesius S.Ambrulevičiaus ir amerikietės Taylor Tran pora iširo. Duetas kartu čiuožė trejus metus. Po pasaulio čempionato lietuvis atskleidė, kad ieškos naujos partnerės ir paieškos ilgai netruko. Dabar 25-erių kaunietis pristato savo naująją partnerę – dvejais metais jaunesnę Allison Reed.

15min.lt S.Ambrulevičius pasakojo, kad darbas su šia čiuožėja jį nuteikia be galo optimistiškai. Esą A.Reed potencialas – gerokai didesnis, o ir charakteriai labai panašūs.

Saulius Ambrulevičius ir Allison Reed
Saulius Ambrulevičius ir Allison Reed

„Su Allison užteko pabandyti kartu pačiuožti kelis kartus ir ilgoms dvejonėms nebebuvo vietos“, – sakė Detroite besitreniruojantis, bet Kanadoje gyvenantis lietuvis.

S.Ambrulevičius trokšta gerokai didesnio progreso ir aukštesnių rezultatų. Jis tiki, kad su naująja partnere tokių galimybių netrūks.

„Ant ledo su Allison jaučiamės fantastiškai. Sutampa mūsų charakteriai, siekiai ir požiūris į daugelį dalykų. Kartu dirbame dar neilgai, o nauja partnerystė reikalauja laiko. Pirmajame sezone pamatysime kaip mus priims publika ir teisėjai“, – 15min.lt teigė nemažai patirties ant ledo sukaupęs čiuožėjas.

Patyrusi ir jo naujoji partnerė. Amerikietė jau būdama penkiolikos metų dalyvavo žiemos olimpinėse žaidynėse Vankuveryje. Tuomet ji atstovavo Gruzijai ir čiuožė kartu su Otaru Japaridze. Vėliau ji gynė Izraelio garbę, bet 2015-aisiais nusprendė trauktis iš šokių ant ledo. Prieš pusmetį tamsiaplaukė ledo šokėja vėl užlipo ant ledo ir suprato, kad norėtų sugrįžti. Ji susipažino su Sauliumi ir sulaukusi pasiūlymo čiuožti kartu nedvejojo.

Allison Reed atstovavo Izraeliui ir Gruzijai
Allison Reed atstovavo Izraeliui ir Gruzijai

„Esu labai laiminga ir man tikrai pasisekė, kad po beveik dviejų metų pertraukos grįžau ir sutikau tokį nuostabų partnerį“, – sakė A.Reed.

Viešai savo partnerę pristatė ir S.Ambrulevičius:

„Pagaliau norėtumėme visiems prisistatyti kaip nauja ir oficiali Lietuvos šokių ant ledo pora. Po ilgai trukusio laukimo, gavome patvirtinimą iš Tarptautinės čiuožimo sąjungos, jog Lietuvos komandai atstovauti galės labai talentinga ir šauni mergina, Allison Reed! Su nekantrumu laukiame naujo sezono, kuriam pasiruošti mums padeda trenerė Marina Zoueva ir visa jos komanda. Mes tikimės, kad per šią kelionę su Allison, sugebėsime nustebinti ne tik patys save, bet ir jus visus.“

Šokiuose ant ledo Lietuvos garbę S.Ambrulevičius gins ketvirtą sezoną iš eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius