-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos komandoms OHL lygoje šį sezoną taip ir nepavyko nugalėti Estijos atstovų

Lietuvos komandoms šiame OHL Baltijos ledo ritulio čempionate taip ir nepavyko nugalėti Estijos atstovų. Sekmadienį „Kaunas City“ namuose 3:5 nusileido Talino „Panter“ komandai. Po šios pergalės estai užbaigė tobulą pasirodymą prieš Lietuvos klubus: jie keturis kartus nugalėjo ne tik kauniečius, bet ir „Airwell Energiją“ bei „7bet-Hockey Punks“.
Sergejus Pysarenko („Kaunas City“)
Sergejus Pysarenko („Kaunas City“) / Hockey.lt nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Pirmajame rungtynių kėlinyje pranašesni buvo estai. „Panter“ ne tik gerokai dažniau atakavo, bet ir pelnė du įvarčius be atsako. Tikslius metimus atliko Daniilas Fursa ir Kevinas Parrasas.

Antrajame kėlinyje pirmoji rungtynių nuobauda kauniečiams kainavo dar vieną įvartį. Daugumoje pranašumą dar labiau padidino „Panter“ atstovas Patrickas Kookmaa.

Atsitiesti „Kaunas City“ pavyko dar vienos mažumos metu. Aivaras Bendžius pabėgo į ataką ir nučiuožė link varžovų vartų, kur jis sugebėjo nugabenti ritulį į vartus (33:40, rez. perd. Dmytro Danylenko).

Dar kartą kauniečiai pasižymėjo kėlinio pabaigoje. Kostas Gusevas perėmė ritulį bei su juo atsidūręs pavojingoje situacijoje paleido neatremiamą metimą į vartų kampą (37:06).

Trečiąjį kėlinį „Kaunas City“ pradėjo debiutanto Mykhailo Krasnozhoro įvarčiu. Jis gavęs puikų komandos draugo perdavimą iš dėkingos situacijos nieko nelaukdamas pasiuntė jį į vartus (43:14, rez. perd. Daniyaras Gabdullinas, Sevelijus Novikovas).

Per likusią trečiojo kėlinio dalį progų turėjo abi komandos, bet įmušti pavyko tik estams. Pergalingą įvartį „Panter“ komandoje pelnė vartininką suklaidinęs D. Fusa.

Rungtynių pabaigoje Rasmusas Kiikas dar pasiuntė ritulį į tuščius kauniečių vartus, kai šie rizikavo keisdami vartininką šeštuoju aikštės žaidėju.

Hockey.lt nuotr./„Airwell Energija“ – „Kurbads“
Hockey.lt nuotr./„Airwell Energija“ – „Kurbads“

Elektrėnų „Airwell Energijai“ nepavyko papildyti savo taškų sąskaitos Latvijoje vykusiose rungtynėse.

Sekmadienį elektrėniškiai antrą kartą per dvi dienas nusileido „Kurbads“ komandai. Rungtynės baigėsi latvių pergale rezultatu 3:8. Priminsime, jog vakar šių komandų akistatą „Kurbads“ laimėjo net 11:2.

Kaip ir pirmose rungtynėse, „Kurbads“ visus klausimus atsakė dar pirmajame kėlinyje, pelnydami keturis įvarčius be atsako. Tiesa, skirtingai nei vakar, po 20 žaidimo minučių „Airwell Energijai“ pavyko kiek išlyginti žaidimą ir likusius du kėlinius jie pralaimėjo bendru rezultatu 3:4.

„Airwell Energijos“ įvarčius šiandien pelnė Donatas Kumeliauskas, Kipras Grabliauskas ir Povilas Verenis. „Kurbads“ gretose Aleksandras Novikovas ritulį į vartus siuntė dukart, Artūras Tomsonas, Davidas Livšicsas, Davis Straupe, Artūras Ozolinšas, Aleksandras Biškinsas ir Artūras Mickevičsas – po kartą.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius