-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LTOK vadovai aplankė Džangdziakou olimpinį kaimelį

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK) prezidentė Daina Gudzinevičiūtė ir generalinis sekretorius Valentinas Paketūras antradienį apsilankė olimpiniame kaimelyje Džangdziakou mieste.
Valentinas Paketūras ir Daina Gudzinevičiūtė
Valentinas Paketūras ir Daina Gudzinevičiūtė / LTOK nuotr.

Žiemos olimpinės žaidynės Kinijoje vyksta trijose zonose: Pekine, Jančinge ir Džangdziakou. Būtent pastarajame įsikūręs pagrindinis Lietuvos rinktinės štabas: čia kartu su misijos vadovais apsigyveno biatloninkai ir slidininkai. Kalnų slidininkai įsikūrė Jančinge esančiame olimpiniame kaimelyje, o šokių ant ledo pora – Pekine.

„Susitikome su misijos vadovais, apžiūrėjome, kokiomis sąlygomis gyvena sportininkai. Viskas atrodo tvarkinga, gerai organizuota, sudarytos sąlygos laikytis saugaus atstumo ir kitų saugumo priemonių.

Kadangi šiandien ir slidininkai, ir biatlonininkai dalyvauja varžybose, nenorėjome sportininkų varginti ir su jais nesusitikome. Palaikysime juos iš tribūnos“, – sakė olimpinė čempionė D. Gudzinevičiūtė.

LTOK prezidentė, kaip Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) narė antradienį taip pat teiks medalius šuolių su slidėmis mišrių komandų rungties nugalėtojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius