-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monrealyje – nuo 1968-ųjų nematytas auksu pasipuošusios K.Sakamoto pasiekimas

Monrealyje (Kanada) vykstančiame 2024 metų pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate moterų varžybų nugalėtoja tapo japonė Kaori Sakamoto.
Kaori Sakamoto
Kaori Sakamoto / AFP nuotr.

23 metų sportininkė pasaulio čempione tapo 3 kartą iš eilės. Pastarąjį kartą tai buvo pavykę amerikietei Peggy Fleming, triumfavusiai 1966-1968 metais.

Po trumposios programos K.Sakamoto buvo ketvirta (73,29 balo), tačiau laisvojoje programoje visas konkurentes paliko toli už nugaros (149,67), iš viso surinko net 222,96 balo ir pakilo į pirmąją poziciją.

Pasaulio čempionato sidabrą iškovojo amerikietė Isabeau Levito (212,16), broza atiteko korėjietei Chae-yeon Kim (203,59).

Po trumposios programos pirmavusi belgė Europos čempionė Loena Hendrickx nesugebėjo varžybų užbaigti taip pat sėkmingai ir turėjo tenkintis galutine ketvirtąja vieta (200,25).

Lietuvai moterų varžybose atstovavusi tokio rango turnyro debiutantė 16-metė Meda Variakojytė trumpojoje programoje buvo 35-a (40,04), į finalą nepateko ir galutinėje įskaitoje užėmė 35 vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius