Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Ališauskas ir toliau gins Rygos „Dinamo“ garbę

Lietuvos ledo ritulio rinktinės gynėjas Nerijus Ališauskas ir kitą sezoną žais Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL) – gynėjas pratęsė sutartį su Rygos „Dinamo“ klubu.
Nerijus Ališauskas
Nerijus Ališauskas / hockey.lt nuotr.

Naują sutartį gynėjas ir komanda pasirašė pirmadienį, o ateinantis sezonas bus jau trečiasis šioje komandoje. Praėjusiais sezonais vietą Rygos klube jis išsikovojo po sėkmingų peržiūrų, o šįkart gynėjas sutartį su ekipa pasirašė dar prieš prasidedant treniruočių stovyklai. Per pirmuosius du metus KHL lygoje lietuvis sužaidė 99 mačus, per kuriuos jis pelnė 2 įvarčius bei atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Praėjęs sezonas buvo sėkmingiausias mūsų šalies atstovui: jis pats pelnė 2 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus, o jo ekipa liko per žingsnį nuo patekimo į atkrintamąsias varžybas.

Naujasis KHL sezonas startuos rugsėjo 1 dieną, o į treniruočių stovyklą „Dinamo“ rinksis jau šį mėnesį. Komanda iš pradžių treniruosis Latvijoje, o vėliau pradės ir kontrolinių mačų ciklą bei rugpjūčio 3-8 bei 20-25 dienomis žais dvejuose turnyruose Sočyje bei Rygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius