-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujoji COVID-19 atmaina stabdo sportą – atšaukta žiemos universiada

1600 sportininkų iš 50 pasaulio valstybių, tarp jų – ir Lietuvos, jau krovėsi lagaminus kelionei į Liucerną. Mažiau nei po dviejų savaičių Šveicarijoje turėjo startuoti jubiliejinė, 30-oji, žiemos universiada.
Žiemos universiada – atšaukta
Žiemos universiada – atšaukta / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Omikron“

Tačiau paskutinę akimirką universiadą teko atšaukti. Toks sprendimas priimtas dėl naujosios VOVID-19 atmainos omikron ir Šveicarijos valdžios sprendimų itin sugriežtinti tvarką keliautojams.

Sportininkai, atvykę iš Jungtinės Karalystės, Australijos, Belgijos, Danijos, Nyderlandų, Čekijos, Izraelio, Honkongo ir kitų šalių turėtų izoliuotis 10 dienų. Tai reiškia – daugelis sportininkų pavėluotų į savo startus.

Tai jau antras kartas, kai ši žiemos universiada atšaukiama dėl pandemijos. Iš pradžių ji turėjo vykti šių metų pradžioje, bet buvo nukelta neribotam laikui. Vėliau sutarta dėl gruodžio 11-21 dienų Liucernoje, bet po dar vieno atšaukimo dabar skelbiama, kad ši universiada nebebus surengta niekada.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius