-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pamatykite, kaip Pjongčange gyvens Lietuvos sportininkai

Iki žiemos olimpinių žaidynių Pjongčange liko vos 9 dienos. Lietuvos slidininkai ir biatlonininkai į Pietų Korėją išskrenda šią savaitę, o ten juos pasitiks pirmieji nuvykę Lietuvos misijos vadovai.
Lietuvos sportininkų kambariai
Lietuvos sportininkų kambariai / LTOK nuotr.

Einius Petkus ir Vida Vencienė Pjongčange sėkmingai užregistravo Lietuvos rinktinę, stebi kambarių sportininkams ruošimo darbus ir vieni pirmųjų savo šalies vėliavomis nuspalvino olimpinį kaimelį.

Telefonu iš Pietų Korėjos V.Vencienė informavo, kad Lietuvos olimpinei delegacijai talkins 6 savanoriai – 3 korėjiečiai ir 3 lietuvės.

„Nuotaikos puikios, laukiame atvykstančių sportininkų. Pjongčange šalta, dieną apie – 10 ir pučia stiprus vėjas, reikia šiltai rengtis“, – besiruošiančius į olimpines žiemos žaidynes informuoja V.Vencienė.

Žiemos olimpinės žaidynės Pjongčange vyks 2018 m. vasario 9–25 d. (17 dienų). Jose dalyvaus apie 3 tūkst. sportininkų iš 95 pasaulio šalių, bus išdalinti 102 medalių komplektai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius