-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio čempionatui besiruošianti Lietuvos ledo ritulio rinktinė žais dvejas draugiškas rungtynes su klubu iš Baltarusijos

Lietuvos rinktinė Elektrėnų ledo rūmuose šį savaitgalį sužais dvi kontrolines rungtynes su Minsko „Junost“ komanda. Balandžio 6 d. rungtynės įvyks 16.00 val., balandžio 7 d. – 12.30 val.
Lietuvos rinktinė (2012 Vengrija)
Lietuvos rinktinė (2012 Vengrija) / hockey.lt nuotr.

Nacionalinė komanda dar prieš stovyklos pradžią jau buvo sulaukusi legionierių Danieliaus Bogdziulio (Tamperės „Ilves“, Suomija), Artūro Katulio (Kijevo „Berkut“, Ukraina), Nerijaus Ališausko (Liepojos „Liepajas metalurgs“, Latvija).

Pirmadienį prie Elektrėnuose besitreniruojančios rinktinės prisijungė iš Švedijos grįžęs vartininkas Mantas Armalis (Tranoso „Tranas AIF“, Švedija).

Ketvirtadienį į Lietuvą grįžo Mindaugas Kieras, Darius Pliskauskas (Slough „Jets“, Anglija). Rinktinės pagrindą sudaro Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkai.

„Dirbame du kartus per dieną ant ledo , o kartą per dieną turime ir „sausas“ treniruotes. Į rinktinę grįžo savaitę sirguliavęs Artūras Katulis. Ketvirtadienį į Lietuvą grįžo D.Pliskauskas ir M.Kieras, tad būsime praktiškai pilnos sudėties, neskaitant negalinčių į čempionatą dėl kovų savo šalių lygose atvykti žaidėjų“, – sakė rinktinės vyriausiasis treneris Berndas Haake.

Prie rinktinės dėl besitęsiančių čempionatų negalės prisijungti puolėjai broliai Donatas ir Tadas Kumeliauskai, Arnoldas Bosas (Temirtau „Arystan“, Kazachtanas), Pijus Rulevičius (Vaterlo „Black Hawks“, Jungtinės Amerikos Valstijos). Darius Lelėnas (Kongsvingerio „Knights“, Norvegija) negalės atvykti dėl asmeninių priežasčių, sunkią peties traumą baigia gydytis Povilas Verenis (Liepojos „Liepajas metalurgs“, Latvija). 

Pasaulio čempionate, I-ajame divizione A grupėje Lietuvos rinktinė kovos su Ukrainos, Lenkijos, Olandijos, Rumunijos ir Estijos komandomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius