Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pažadas ištesėtas: auksinės komandos kapitonas M.Kieras nusiskuto ūsus

„Lietuva, Lietuva!“ – ilgai šeštadienį skambėjo po Lietuvos ledo ritulio rinktinės pergalės IB diviziono pasaulio čempionate. Tačiau visame tame siautulyje įvyko ir dar vienas įdomus dalykas – Mindaugas Kieras ištesėjo pažadą ir nusiskuto ūsus.
Mindaugas Kieras
Mindaugas Kieras

100-ąsias rungtynes rinktinėje žaidęs veteranas po šio mačo pranešė apie savo karjeros pabaigą.

Jis nacionalinėje komandoje žaidė 20 metų.

Po auksinio mačo su estais jis iš „Hockey Lietuva“ asociacijos prezidento Petro Nausėdos gavo simbolinius marškinėlius su simboliniu 100-uoju numeriu.

„Tikrai nesitikėjau gauti tokį apdovanojimą ir dar prie tiek žiūrovų, bet labai džiaugiuosi šia diena. Tiek metų važiavau į rinktinę, atiduodavau visas jėgas ir galiausiai visa ši istorija baigėsi taip. Tikrai esu nepaprastai laimingas. Dabar jau reikia versti naują lapą. Tai bus trenerio darbas, stengsiuos ten įdėti visas savo jėgas. Noriu tikėti, kad būsimoms kartoms palieku dalelę to jausmo, kad žaisti už Lietuvą yra labai labai svarbu. Norėčiau, kad tai būtų gražus pavyzdys ir ateityje atsirastų žaidėjų, kurie norėtų žaisti 20 ar 25 metus“, – kalbėjo aprangą su kapitono antsiuvu auksiniame mače vilkėjęs M.Kieras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius