Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pedofilija apkaltintas ledo ritulio treneris Ivanas Pravilovas, ugdęs ir Dainių Zubrų, kalėjimo kameroje rastas negyvas

Garsus Ukrainos ledo ritulio treneris Ivanas Pravilovas, kuris buvo suimtas dėl kaltinimų pedofilija, rastas negyvas kalėjimo kameroje JAV.
Ivanas Pravilovas
Ivanas Pravilovas / CBS kadras

Kaip praneša „Associated Press“, pirminiais duomenimis, I.Pravilovas nusižudė. Jo kūnas rastas 15 val. vietos laiku.

15min.lt jau rašė, kad 48-erių I.Pravilovas buvo apkaltintas glamonėjęs 14-metį. Pedofilija apkaltintas treneris buvo sulaikytas Filadelfijoje. I.Pravilovas neigė kaltinimus ir prašė paskubinti bylos nagrinėjimą. Jeigu būtų buvę įrodyti I.Pravilovui mesti kaltinimai, jam būtų grėsę 6–8 metai kalėjimo.

Elitiniu Ukrainos ledo ritulio treneriu laikomas I.Pravilovas išugdė ir vienintelį šiuo metu stipriausioje pasaulio ledo ritulio lygoje NHL rungtyniaujantį lietuvį Dainių Zubrų. Naujojo Džersio „Devils“ puolėjas, kuriam dabar 33-eji, I.Pravilovo treniruotėse plušo nuo 12-os iki 18-os metų amžiaus.

Išgirdęs apie buvusiam treneriui mestus kaltinimus D.Zubrus neslėpė šoko. „Aš jį labai gerai pažįstu, – teigė lietuvis. – Vis dar bendrauju su juo. Tai liūdna. Neabejotinai, man niekada net į galvą nebūtų šovusi mintis, kad jis gali būti apkaltintas kažkuo panašiu.“

„Ukrainoje vyksta daug įvairių dalykų. Jis ten turi daug priešų. Esu tikras, kad tiesa paaiškės“, – įžvelgti sąmokslo teoriją bandė D.Zubrus.

Tačiau priešingos nuomonės buvo kitas buvęs I.Pravilovo auklėtinis Maximas Starčenko, žaidęs trenerio vadovaujamoje „Družba 78“ komandoje nuo 8-ių iki 17-os metų amžiaus.

Biografinę knygą išleidęs M.Starčenko joje buvusį trenerį kaltino reguliariai užgauliojus komandos žaidėjus fiziškai, psichiškai ir seksualiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius