Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 29 /23:32

Po laisvosios programos Isabella Tobias norėjo padėkoti Lietuvai, o Deividas Stagniūnas savo mamai

Skambant populiarioms ketvirtojo dešimtmečio dainoms Nicos ledo rūmuose laisvąjį šokį atliko Lietuvai atstovaujanti pora Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas. Ant ledo jie šypsojosi, tačiau užkulisiuose laimingi nebuvo – pasirodyti geriau nei debiutinėse planetos pirmenybėse Maskvoje nepavyko.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas / RIA Novosti nuotr.
Temos: 2 Ledas Mama

Laisvąjį čiuožėjų šokį teisėjai įvertino balo 73, 85. Tai net septyniais balais žemesnis nei geriausias jų asmeninis rezultatas ir penkiais nei pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate Maskvoje.

Geriausias 20-metės I.Tobias ir 26-erių įvertinimas už laisvąją programą, pasiektas šio sezono pirmajame „Grand Prix“ etape Amerikoje, buvo 80, 75 balo.

Susumavus trumposios ir laisvosios programos rezultatus Lietuvos atstovai surinko 124, 07 balo. Jie prarado tris pozicijas po trumposios programos ir čempionate užėmė 18-tą vietą. Prieš metus mūsų pora planetos pirmenybėse iškovojo 14 poziciją.

„Visko būna, sportas yra sportas. Kitą kartą bus geriau. Dabar mūsų laukia poilsis, kurio tikrai nusipelnėme. Norėčiau paprašyti, kad padėkotumėte mano mamai už mane. Labai ją myliu ir šiame pasaulio čempionate čiuožiau dėl jos“, – 15min.lt sakė D.Stagniūnas.

„Aš manau, kad šiame pasaulio čempionate mes čiuožėme ne ką prasčiau nei Europos čempionate. Teisėjų įvertinimai šįkart tikrai nuliūdino, bet mes įgijome naujos patirties ir labai džiaugiamės čia atvykę. Aš labai norėčiau padėkoti Lietuvai ir tiems Lietuvos žmonėms, kurie mus palaikė, palaiko ir palaikys. Šiandien arenoje plevėsavo Lietuvos vėliavos ir aš taip didžiavausi, kad atstovauju jūsų šaliai. Noriu atsiprašyti tų, kuriuos mūsų pasirodymas ar rezultatas galbūt nuvylė, bet mes tikrai padarėme viską, ką galėjome“, – kaip visuomet nuoširdi buvo I.Tobias.

Žymiausių pasaulio trenerių Igorio Špilbando ir Marinos Zuevos auklėtiniai Nicos ledo rūmuose pasirodė penkti pirmoje grupėje.

Iš viso laisvąją programą atliko 20 geriausių pasaulio porų.

Pasaulio čempionais tapo kanadiečiai Tessa Virtue ir Scottas Moiras. Antrą kartą aukso medalius planetos pirmenybėse iškovoję olimpiniai čempionai, susumavus abiejų pasirodymų rezultatus surinko 182,65 balus. Sidabras atiteko praėjusių metų pasaulio čempionams amerikiečiams Maryl Davis ir Charlie White'ui (178,62 balo), o bronza šeimininkams iš Prancūzijos Nathalie Pechalat ir Fabianui Bourzatui (173,18 balo).

AFP/Scanpix nuotr./Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius