Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po mėnesio karantino „Hockey Punks“ vėl čiuoš ant ledo

Ledo ritulio kovos grįžta į Lietuvos arenas. Po beveik mėnesį užtrukusios priverstinės pertraukos jau šį vakarą ant ledo iščiuoš Vilniaus „Hockey Punks“ ir „Kaunas Hockey“ komandos.
Vilniaus „Hockey Punks“ komanda
Vilniaus „Hockey Punks“ komanda / hockey.lt nuotr.

Dar gruodžio 18 d. reaguodama į sudėtingą pandeminę situaciją šalyje asociacija „Hockey Lietuva“ priėmė sprendimą stabdyti aukšto meistriškumo varžybas, taigi ir lygos rungtynes.

Vis tik po beveik mėnesį trukusios pauzės ledo ritulys sugrįžta. Trečiąją vietą Lietuvos pirmenybėse užimantys „pankai“ bandys pirmą kartą šiame sezone nugalėti kauniečius – „Kaunas Hockey“ pirmąsias dvi tarpusavio akistatas laimėjo 10:0 ir 4:1.

„Karantinas tikrai turės įtaką bendram fiziniam aktyvumui ir fizinės būsenos palaikymui. „Kaunas Hockey“ yra komanda, kuriai negali kitaip ruoštis – stengsimės kovoti nuo pirmų minučių, kas šį sezoną pavyksta sunkiai. Pasiruošimas gali būti tik vienas – eisime kautis kiekvienoje dvikovoje. Reikia pagaliau parodyti, kad ir mes turime dantis ir galime kovoti“, – prieš susitikimą ambicingai kalbėjo „Hockey Punks“ kapitonas Rokas Bacevičius.

VIDEO: Rokas Bacevičius: „Reikia pagaliau parodyti, kad ir mes turime dantis ir galime kovoti“

Šį sezoną komandos kapitonu tapęs ledo ritulininkas prieš akistatą su kauniečiais kalbėjo ir apie tai, ką įnešė į komandą gavęs naujas pareigas.

„Norėjosi truputį pakelti komandinę atmosferą. Nesakau, kad buvome tuo klausimu „pakritę“, bet gavau progą įnešti kažką naujo. Keletą dalykų pasidarėme, kas komandos vidinę būseną, man atrodo, pakėlė į viršų. Šį sezoną turime labai gerą atmosferą. Tikiu, kad tai padės iškovoti pergales“, – sakė R.Bacevičius.

Jau aštuntą sezoną sostinės komandoje žaidžiantis 26-erių gynėjas prisiminė ir laikus, kai „Hockey Punks“ dar nebuvo tokia profesionali komanda, kuria tapo dabar.

„Buvo visko. Pradžioje gal tai buvo labiau mėgėjiškas ledo ritulys. Nebuvo tokio lygio, į kurį išaugome dabar. Komandoje tikrai turėjome įdomių žmonių, gerą atmosferą. „Hockey Punks“ labai pasikeitė. Vienas esminių skirtumų tai, kad dabar turime legionierių“, – įvertino ledo ritulininkas.

Pradžioje gal tai buvo labiau mėgėjiškas ledo ritulys.

Kalbėdamas apie antrąją sezono pusę R.Bacevičius kalbėjo ir apie paaugusį Lietuvos čempionato lygį.

„Negalėčiau sakyti, kad mums labai nesiseka. Visos Lietuvos čempionato komandos šį sezoną yra geros, su visomis reikia kovoti, prieš visus reikia vienodai ruoštis. Tik dabar įsibėgėja antra čempionato pusė. Dabar patys suprantame, kiek kiekvienos rungtynės reiškia ir kokią turi svarbą. Negaliu pasakyti, kad kada nors išeiname atsipūtę ar nepasiruošę“, – kalbėjo „Hockey Punks“ gynėjas.

Vilniaus ir Kauno komandų akistata šįvakar prasidės 20.15 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius