Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puikiai naująjį sezoną pradėjo Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas

Puikiai naująjį sezoną pradėjo Lietuvos šokių ant ledo pora Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas. Savaitgalį Olomouc mieste (Čekija) vykusiose Tarptautinės čiuožimo sąjungos (ISU) varžybose Pavel Roman Memorial 2012, kurios rengiamos jau 18-ąjį kartą, Lietuvos atstovai iškovojo 4-ąją vietą.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas

Varžybose, suaugusiųjų grupėje, dalyvavo 17 porų iš 12 šalių. Žinant, kad tai buvo pirmos varžybos po traumos, kurią rugsėjo mėnesį buvo patyręs Deividas Stagniūnas, rezultatas yra džiuginantis. Pora surinko 127,97 taškus ir pagerino tiek trumpos, tiek ilgos programų rezultatus, pasiektus šių metų pasaulio čempionate Nicoje (124.07).

Gruodžio 14-16 dienomis poros laukia dar vienas startas tarptautinėse dailiojo čiuožimo varžybose Golden Spin of Zagreb 2012 Kroatijoje, kur vyks ir 2013 m. Europos dailiojo čiuožimo čempionatas.

Po varžybų Kroatijoje pora atvyks į Lietuvą ir dalyvaus Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago rengiamame šou „Liepsnojantis Kalėdų ledas“. Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių žiūrovai turės galimybę gyvai pamatyti šią nuostabią porą. Pasirodymai „Liepsnojančio ledo“ renginiuose, pilnose žiūrovų arenose, sportininkams yra labai gera patirtis prieš svarbiausius sezono startus Europos ir pasaulio čempionatuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius