-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rekordinės aukštumos: S.Ambrulevičius ir A.Reed – pasaulio čempionato pirmajame šešete

Monrealyje (Kanada) vykstančiame 2024 metų pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate šeštadienio vakarą šokių ant ledo varžybų finale Lietuvos atstovai Saulius Ambrulevičius su Allison Reed užėmė rekordinę sau 6 vietą.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius.
Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius / Getty Images via AFP nuotr.

S.Ambrulevičius ir A.Reed laisvąją programą atliko pagal Son Lux kūrinį „Enough of Our Machines“. Teisėjai jį įvertino 119,97 balų, o iš viso varžybose Lietuvos atstovai surinko 200,96 balo.

Kaune vykusiame Europos čempionate mūsų poros laisvoji programa buvo įvertinta rekordiniais jų karjeroje 122,64 balo, tuomet tai leido bendrojoje įskaitoje surinkti taip pat rekordinius 203,37 balo.

Penktadienį ritminio šokio rungtyje S.Ambrulevičiaus ir A.Reed pelnė 80,99 balo ir po jos bendrojoje įskaitoje užėmė 6 vietą, kurią pavyko išsaugoti ir po laisvosios programos.

6 pozicija – geriausias Lietuvos poros rezultatas pasaulio čempionatuose. Pernai planetos pirmenybėse S.Ambrulevičius ir A.Reed užėmė 7 vietą.

Pasaulio čempionais tapo JAV čiuožėjai Madison Chock su Evanu Batesu (222,20 balo), antrąją vietą užėmė kanadiečiai Piper Gilles ir Paulas Poirier (219,68 balo), o trečiąją – italai Charlene Guignard ir Marco Fabbri (216,52 balo).

Mūsiškius bendrojoje įskaitoje taip pat aplenkė britai Lilah Fear su Lewisu Gibsonu (210,92 balo) ir antroji Kanados pora Marjorie Lajoie su Zachary Lagha (208,1 balo).

Antroji Lietuvos pora - Deividas Kizalas ir Paulina Ramanauskaitė - šį kartą į finalą nepateko. Jie trumpojoje programoje pelnė 58,52 balo ir užėmė 31 vietą tarp 36 porų. Pernai pasaulio čempionate jie buvo 26-i.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius