-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ant Rusijos ledo teisėjas agresyviu veiksmu „auklėjo“ 11-metį vaiką

Labai retai, bet sporte pasitaiko, kad varžybų teisėjai praranda savitvardą ir užsipuola atletus. Tokių įvykių yra nutikę ir Lietuvos futbole. Tačiau Rusijoje ledo ritulio arbitro auka tapo 11-metis vaikas.
Rusijoje ledo ritulio varžybose netrūksta karinių elementų – Pietų Urale į aikštę buvo išriedėjęs tankas.
Rusijoje ledo ritulio varžybose netrūksta karinių elementų – Pietų Urale į aikštę buvo išriedėjęs tankas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Berniukas nukentėjo Rusijoje, Pietų Urale vykusiose ledo ritulio varžybose. Jose žaidė „Metalurg“ ir „Sputnik“ jaunimo komandos.

Anot Rusijos laikraščio „Sport-express“, mačo metu teisėjas pašalino berniuką dviem minutėms iš aikštės. Keliaudamas ant atsarginių suolo berniukas kažką riktelėjo arbitrui. Šis pričiuožė ir nusprendė pamokyti vaiką fiziniais veiksmais.

Prisiartinęs jis šiurkščiai patraukė vaiką už kaukės, o berniuko veide liko žymės. Apgailėtinas arbitro elgesys užfiksuotas video įraše.

VIDEO: Судья ударил ребенка на хоккейном турнире в Челябинской области

Trečiadienį Čeliabinsko ledo ritulio apskrities federacija ketina pasikviesti teisėją, jaunąjį ledo ritulininką ir jo tėvus bei sporto drausmės komitete svarstys incidentą.

„Sport-express“ neįvardino teisėjo pavardės, nors yra žinoma, kad jis yra vyresnis nei 60 metų ir dirba treneriu. Incidentą tiria ir policija.

Neseniai Rusijos jaunimo ledo ritulyje buvo nutikęs ir kitas incidentas. Gruodį devynmečių varžybose ant ledo įvyko masinės vaikų muštynės, kuriose komanda kovojo prieš komandą.

Keisčiausia buvo tribūnoje rungtynes stebėjusių tėvų reakcija. Dalis jų ėmė raginti savo atžalas šūksniais „davai, davai“, vietoj to, kad bandytų juos sustabdyti nuo muštynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius