-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Ambrulevičius ir A.Reed: „Tai buvo neįtikėtinas sezonas“

2024 metų pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate aukščiausią vietą – šeštąją – savo karjeroje užėmę Saulius Ambrulevičius Allison Reed teigė, kad šis sezonas prilygo svajonės išsipildymui.
Saulius Ambrulevičius ir Allison Reed
Saulius Ambrulevičius ir Allison Reed / „Scanpix“/AP nuotr.

Anksčiau Lietuvos pora Kaune vykusiame Europos čempionate pasipuošė bronzos medaliais.

„Labai geras jausmas užbaigti sezoną švariai atliekant programą. Būtent to mes ir norėjome, tam dirbome. Džiaugiuosi, kad finišuojame gera nata“, – „Golden Skate“ po savo pasirodymo pasaulio čempionate sakė S.Ambrulevičius.

„Tai buvo neįtikėtinas sezonas. Kelionė buvo nuostabi, atvykome čia būtent tam, kad surengtume du švarius pasirodymus. Labai abiem mumis didžiuojuosi“, – antrino A.Reed.

Laimės neslepiantis S.Ambrulevičius žurnalistams teigė vis dar sunkiai galįs patikėti tuo, kokį kelią jam pavyko nueiti.

„Tai vis dar stebina mane asmeniškai ir mus abu. Mūsų karjeros buvo absoliučiai skirtingos. Aš atėjau iš vyrų varžybų, kur galėdavau ateiti ir pažiūrėti visų geriausiųjų pasirodymus. Dabar pats esu vienas iš jų. Tai siurrealu, kai pažvelgiu į nueitą kelią, – kalbėjo lietuvis. – Tai yra nuostabu, didžiuojuosi, kad turiu tokią partnerę, kuriai galėjau padėti siekti to, ką dabar turime. Esu tiesiog laimingas.“

Saulius Ambrulevičius ir Allison Reed įvykdė svarbiausią užduotį – abi programas atliko be klaidų. Tai Lietuvos porai atnešė 6-ą vietą pasaulio čempionate (200,96).

Taip aukštai jie planetos pirmenybėse dar niekada nebuvo.

„Esame laimingi. Gera užbaigti sezoną čiuožimu be klaidų. To mes ir troškome“, – „Golden Skate“ sakė S.Ambrulevičius.

A.Reed jam antrino: „Šis sezonas buvo tiesiog neįtikėtinas. Visa šita kelionė buvo nuostabi. Užbaigėme sezoną dviem čiuožimais be klaidų – to mes čia ir atvykome. Didžiuojuosi mumis“.

S.Ambrulevičius pažymėjo, kad jį iki šiol stebina puikūs jo ir A.Reed rezultatai šokiuose ant ledo.

„Vis dar sunku tuo patikėti. Mūsų karjeros anksčiau buvo visiškai skirtingos. Aš anksčiau dalyvaudavau individualiose varžybose, pats stebėdavau favoritų pasirodymus, o dabar mes patys su Allison esame to čiuožimo elito dalis. Žinant tai, nuo ko viskas prasidėjo, ir kokį kelią mums teko nueiti, tai yra neįtikėtina. Didžiuojuosi savo partnere ir esu dėkingas jai už pagalbą pasiekiant visas šias aukštumas. Aš tiesiog esu laimingas“, – teigė lietuvis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius