-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simonos Krupeckaitės startai – gyvai

Geriausia Lietuvos sportininkė, pasaulio dviračių treko čempionė ir rekordininkė Simona Krupeckaitė pristatė naujieną šalies dviračių treko sporte – pradedamas tiesiogines treko varžybų transliacijas „Sport1“ kanalu. Pasak čempionės, tai ilgai lauktas ir itin reikšmingas įvykis dviračių sporto pasaulyje.
S.Krupeckaitė
Simona Krupeckaitė. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Iniciatyva transliuoti rungtynes priklauso Simoną Krupeckaitę remiančiam „Daumantų“ prekės ženklo produktų gamintojos UAB „Vesiga“ vadovui Sauliui Grinkevičiui. Verslininko teigimu, mintis transliuoti svarbiausias treko varžybas kilo siekiant, kad jo palaikoma sportininkė turėtų galimybę būti tiesiogiai matoma, ir už ją sirgtų visa šalis.

„Iš savo patirties žinau, kokia atmosfera užverda tiek treke, tiek ir stebint varžybas televizoriaus ekrane, todėl su malonumu prisidedu prie suteikiamos galimybės Lietuvos gyventojams stebėti būsimas varžybas ir pažinti šį sportą dar iš arčiau“, – teigė S.Grinkevičius.

S.Krupeckaitės teigimu, dviračių sportas Lietuvoje sparčiai žengia į priekį ir sulaukia vis didesnio susidomėjimo, todėl sprendimas transliuoti varžybas yra reikšmingas šio sporto įvertinimas bei indėlis į jo vystymąsi ir populiarinimą.

„Esame stiprūs dviračių sporte, todėl labai malonu, kad ši sporto šaka sulaukia vis didesnio dėmesio bei palaikymo mūsų šalyje. Džiaugiuosi, kad nuo šiol visi norintys galės pamatyti, kaip vyksta treko varžybos ir kaip jose atstovaujama Lietuvai“, – sakė čempionė.

Anot dviračių treko varžybas transliuosiančio „Sport1“ kanalo generalinio direktoriaus Remigijaus Jurgelaičio, neseniai įvyko bandomosios pasaulio divarčių treko taurės varžybų transliacijos, kurios sulaukė ypač didelio susidomėjimo. Nuspręsta žiūrovams toliau suteikti galimybę stebėti šio sporto žvaigždes, kovojančias dėl medalių Lietuvai. Artimiausios pasaulio taurės varžybos Kinijoje prasidės sausio 21 dieną. S.Krupeckaitė jose rungsis su pajėgiausiomis pasaulio treko dviratininkėmis sprinto, komandinio sprinto ir keirino rungtyse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius