-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Ambrulevičius Zagrebo varžybose užsitikrino kelialapį į Europos dailiojo čiuožimo čempionatą

Kaip šių metų pradžioje Anglijoje, taip ir kitų metų Kroatijoje Europos dailiojo čiuožimo varžybose išvysime keturis atstovus iš Lietuvos. Prie šokių ant ledo poros Isabellos Tobias ir Deivido Stagniūno bei Ingos Janulevičiūtės prisijungs Saulius Ambrulevičius.
Saulius Ambrulevičius užėmė 17 vietą.
Saulius Ambrulevičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vakar Zagrebe (Kroatija) prasidėjusiose tarptautinėse dailiojo čiuožimo varžybose „45th Golden Spin of Zagreb“ puikiai startavo ir maloniai nustebino Lietuvos atstovas, LKKA trečiakursis Saulius Ambrulevičius. Kauno žiemos sporto mokyklos „Baltų ainiai“ auklėtinis (trenerė Eglė Kliučakienė) po trumposios programos šiuo metu užima aukštą šeštąją vietą.Svarbiausia tai, kad sportininkas sugebėjo surinkti trūkstamus privalomus taškus už techniką (privaloma min. 25.00, o Sauliui teisėjai skyrė 25.87), suteikiančius teisę dalyvauti 2013 m. Europos dailiojo
čiuožimo čempionate, kuris įvyks sausio mėnesį taip pat Zagrebe.

Šis pasiekimas suteikė S.Ambrulevičiui daugiau pasitikėjimo savo jėgomis.

Kadangi Europos čempionatas vyks Zagrebe, šios varžybos sulaukė didelio susidomėjimo. Varžybose dalyvauja daugiau nei 80 dalyvių iš 25 pasaulio šalių, tarp jų ir Europos bei pasaulio čempionė Carolina Kostner.

Penktadienį varžybas pradės ir Lietuvos šokių ant ledo atstovai Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas bei moterų pavienio čiuožimo atstovė Inga Janulevičiūtė, o Saulius Ambrulevičius atliks laisvąją programą. Šokių ant ledo pora bei Inga Janulevičiūtė jau ankstesnėse varžybose surinko reikiamus taškus už techniką, suteikiančius teisę dalyvauti Europos čempionate. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius