-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sausį Vilniuje – Lietuvos metų ledo ritulio renginys

Pasaulinio lygio ledo ritulys grįžta į Lietuvą. Kitų metų sausio pradžioje Vilniuje bus surengtas pasaulio ledo ritulio IIA diviziono U-20 čempionatas. Jame dėl kelialapio į aukštesnį divizioną kausis ir drąsiausia Lietuvos rinktinė – būsimosios mūsų šalies ledo ritulio žvaigždės.
Sausį Vilniuje vyks Lietuvos metų ledo ritulio renginys
Sausį Vilniuje vyks Lietuvos metų ledo ritulio renginys / Dainiaus Ščiukos nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Lietuvos jaunimo ledo ritulio rinktinė sausio 6-12 dienomis stos į kovą su Didžiosios Britanijos, Japonijos, Rumunijos, Serbijos ir Ispanijos rinktinėmis ir varžysis dėl to, apie ką Vilniuje svajos visos rinktinės – pirmosios vietos bei kelialapio į aukštesnį divizioną.

Praėjusiais metais per žingsnį nuo aukso likę lietuviai liko su sidabru ir stebėjo, kaip džiaugsmo šokį šoka namuose triumfavę estai, tačiau šį kartą kovos persikelia į Vilniaus „Pramogų“ areną. Paskutinį kartą šiame lygmenyje lietuviai triumfavo 2017 metais, o Dougo Boulangerio treniruojamoje ekipoje bus ir prie šio triumfo prisidėjusių žaidėjų, kurie viliasi, jog prie savų žiūrovų rinktinė pakartos šį pasiekimą.

„Mūsų tikslas vienas – vyksime į čempionatą laimėti aukso, o tokius tikslus keliame kiekvieną kartą. Norint tai pasiekti, turės susidėti daug faktorių, tačiau mes keliame tik aukščiausius tikslus“ , – apie čempionatą Lietuvoj kalbėjo komandos treneris.

U-20 pirmenybės yra paskutinės prieš vyrų lygmenį ir yra laikomos tarpinėmis tarp jaunimo ir suaugusiųjų ledo ritulio, tad jose bus galima pamatyti ne vieną netolimos ateities ir Lietuvos vyrų ledo ritulio rinktinės veidą. Lietuvos rinktinei siekiant pergalių, jiems bus būtina ir žiūrovų pagalba. Prisidėkite prie rinktinės pasirodymų ir jūs palaikydami rinktinę Vilniaus „Pramogų“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius