-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sekmadienį „Hockey Punks“ laukia svarbus mūšis dėl antrosios pozicijos

Lietuvos ledo ritulio čempionate sekmadienį dėl antrosios pozicijos susigrums Vilniaus „Hockey Punks“ ir Elektrėnų „Energija – Geležinis Vilkas“. Sostinės ekipos atstovas Aivaras Bendžius pasidalino savo mintimis apie pelnytą „pokerį“, banguojančius komandos rezultatus ir svarbiausias sezono kovas.
„Hockey Punks“
„Hockey Punks“ / nuotr. hockey.lt

Keturis įvarčius praėjusiame ture Kauno „Baltų Ainiams“ atseikėjęs Aivaras Bendžius juokavo, kad prie tokio sėkmingo pasirodymo galimai prisidėjo ir praūžusi gimimo diena.

„Nežinau, galbūt gerai atšvęstas gimtadienis, – šypsodamasis apie tokio sėkmingo pasirodymo priežastis kalbėjo Bendžius. – Iš tikrųjų tai iki Naujųjų metų turėjau problemų su nugara, tačiau dabar jaučiuosi sveikas, tai ir rezultatas kitas.“

Vilniečiams sezono nepavyksta išvengti bangavimo, o geriausias to pavyzdys – praėjusio turo rungtynės Kaune, kuomet „pankai“ dvikovą pradėjo 0:3, tačiau galiausiai finišavo labai galingai (6:3).

„Būna, jog į vienas rungtynes išeiname nenusiteikę. Tai būdavo ir anksčiau – pradžia sunki, bet paskui įsižaidžiame. Džiaugiuosi, kad Kaune pavyko išsigelbėti“, – kalbėjo Bendžius.

Lietuvos ledo ritulio čempionate – trijų žirgų lenktynės dėl aukščiausių pozicijų. Šiuo metu ant trečiojo laiptelio esantis Vilniaus „Hockey Punks“ turi vienodą taškų kiekį kaip ir Elektrėnų klubas, o pirmauja 36 taškus savo kraityje turintis „Kaunas Hockey“.

„Šiemet turime tikrai tris labai lygias komandas ir dar neaišku, kas su kuo žais. Kas geriausiai bus pasiruošęs atkrintamosioms fiziškai, tas ir laimės – visgi rungtynės iki trijų pergalių, ilga serija. Bus tikrai labai sunku“, – dėstė „Hockey Punks“ narys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius