Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sezono startas atidėtas: Deividas Stagniūnas pajuto nugaros skausmus ir Lietuvos pora nedalyvaus varžybose Vokietijoje

Lietuvos ledo čiuožėjai Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas nedalyvaus pirmose sezono varžybose. Ketvirtadienį mūsų šaliai atstovaujanti pora iš Jungtinių Amerikos Valstijų turėjo skristi į Vokietiją, bet kelionę atšaukė dėl D.Stagniūną užklupusių nugaros skausmų.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas

„Nebelhorn Trophy“ varžybos Vokietijoje I.Tobias ir D.Stagniūnui tradiciškai turėjo tapti pirmuoju sezono startu. Šiemet pora jį praleis, nes medikai patarė nerizikuoti ir atsisakyti ilgos kelionės į Europą.

„Deividas pastarąjį mėnesį ėmė jausti nugaros skausmus, nors anksčiau niekada panašių problemų neturėjo. Tik paskutinėmis minutėmis buvo nuspręsta varžybose nedalyvauti ir patausoti jėgas prestižinėms „Skate America“ varžyboms“, – 15min.lt sakė dailiojo čiuožimo sąjungos prezidentė Lilija Vanagienė.

Praėjusiais metais Lietuvos čiuožėjai „Skate America“ iškovojo bronzos medalius čiuožėjai ir tapo pirmaisiais Lietuvos čiuožėjais po Margaritos Drobiazko ir Povilo Vanago, kuriems pavyko laimėti medalį dailiojo čiuožimo „Grand Prix“ varžybų etape. 

Tiesa, iki „Skate America“ varžybų, kurios prasidės spalio 17 dieną, I.Tobias ir D.Stagniūnas žada atvykti į Lietuvą. Tai bus pirmasis Isabellos apsilankymas mūsų šalyje.

„Isabella ir Deividas turėtų atvykti į Lietuvą jau kitą savaitę. Surengsime specialią spaudos konferenciją, kurioje dalyvaus ir Margarita (Drobiazko – 15min.lt past) su Povilu (Vanagu – aut. past.). Svarbiausia, kad Deividui nekiltų rimtesnių problemų su nugara“, – teigė L.Vanagienė.

I.Tobias ir D.Stagniūnas iš Detroito, kuriame treniruojasi ir gyvena, išvyko pas medicinos specialistus į Niujorką. Tikimasi, kad ten paaiškės išsamesnės skausmų priežastys ir Lietuvos pora galės tęsti pasiruošimą naujajam sezonui. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius