-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sharks“ paleido Mantą Armalį, bet į naujo NHL klubo duris beldžiasi kitas lietuvis

Dariui Kasparaičiui ir Dainiui Zubrui pabaigus ilgas karjeras Nacionalinėje ledo ritulio lygoje (NHL), į ją patekti bando kiti lietuviai.
Artūras Pavliukovas ir Mantas Armalis
Artūras Pavliukovas ir Mantas Armalis

Lietuvos ledo ritulio rinktinės vartininkas Artūras Pavliukovas šiuo metu dalyvauja „Vegas Golden Knights“ peržiūroje.

Apie tai pranešė pats Las Vegaso klubas, antradienį pradėsiantis treniruočių stovyklą, kuri truks iki liepos 1 dienos.

Į pratybas, kurias stebėti kviečiami ir žiūrovai, „Golden Knights“ pakvietė 44 ledo ritulininkus: 24 puolėjus, 15 gynėjų ir 5 vartininkus.

Vienas iš penkių vartininkų yra 20-metis lietuvis.

Iš Klaipėdos kilęs vaikinas dar prieš metus buvo be rimto klubo bei pardavinėjo sportinius batelius Vilniuje, bet sėkmingas pasirodymas Lietuvos ledo ritulio jaunimo rinktinėje atgaivino karjerą.

Jam pavyko gerai pasirodyti Šiaurės Amerikos jaunimo lygos komandų atrankoje, tiesa, įsitvirtinti kitoje Atlanto pusėje iškart nepavyko.

Sugrįžęs į Lietuvą ir apsivilkęs Vilniaus „Hockey Punks“ aprangą A.Pavliukovas pavasarį su Lietuvos rinktine iškovojo pasaulio pirmenybių trečiojo lygmens varžybų bronzą.

Čempionate Belfaste A.Pavliukovas Lietuvos rinktinės vartuose pakeitė Mantą Armalį, kuris taip pat yra ant NHL slenksčio ir tuo metu atstovavo „San Jose Sharks“ klubo antrinei komandai „San Jose Baraccuda“.

A.Pavliukovu susidomėjęs „Vegas Golden Knights“ yra naujai suburtas klubas, debiutuosiantis NHL 2017–2018 m. čempionate.

Prieš savaitę per išplėstinę NHL žaidėjų biržą Las Vegaso klubas jau rinkosi ledo ritulininkus iš kitų lygos komandų, bet dairosi pastiprinimo ir kitur.

O M.Armalis turės ieškotis kitos komandos.

„San Jose Sharks“ pranešė, jog nepratęsė sutarties su 24 metų lietuviu, kuris gimė Lietuvoje, bet su tėvais augo ir pradėjo žaisti ledo ritulį Švedijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius