-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sočio žiemos olimpinėms žaidynėms – specialus visą parą rodomas olimpinių naujienų kanalas

Lietuvos gyventojai Sočio žiemos olimpinių žaidynių metu – vasario 7−23 d. – pirmąkart turės galimybę žiūrėti specialų ir visą parą transliuojamą olimpinių naujienų kanalą raiškiosios televizijos (HD) formatu. Šį kanalą siūlys oficialus Sočio žiemos olimpinių žaidynių transliuotojas skaitmeninė televizija „Viasat“.
Sočio olimpinės ugnies estafetė
Sočio olimpinės ugnies estafetė / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tai jau 7-asis raiškiosios televizijos (HD) kanalas, skirtas tik Sočio žiemos olimpinėms žaidynėms, kurį pasiūlys skaitmeninė televizija „Viasat“. Jau anksčiau oficialus XXII žiemos olimpinių žaidynių transliuotojas skelbė, kad paruošė šešis papildomus olimpinius „Viasat Xtra“ („Viasat OS“) kanalus, per kuriuos vasario 7–23 d. bus daugiau kaip 1200 valandų transliacijų iš olimpinių žaidynių Sočyje. Raiškiosios televizijos (HD) formatu žiūrovai galės išvysti ne tik visas sporto varžybas, bet ir įspūdingas žaidynių atidarymo bei uždarymo ceremonijas.

Autorinis skaitmeninės televizijos „Viasat“ kanalas „Viasat Sport Baltic“ parodys 220 valandų įdomiausių Sočio žaidynių varžybų. Tai yra gerokai daugiau transliacijų nei prieš ketverius metus iš Vankuverio.

Lietuviams artimos dailiojo čiuožimo varžybos, kuriose dalyvaus ir Lietuvos pora Deividas Stagniūnas su Isabella Tobias, bus transliuojamos per nemokamus kanalus TV3 ir TV6, taip pat jas bus galima stebėti internetu „TV3 Play“ portale.

„Sočio žiemos olimpinės žaidynės yra vienas svarbiausių pasaulyje ateinančių metų įvykių, todėl juo domėsis daugybė žmonių. Mes, kaip oficialūs Sočio žiemos olimpinių žaidynių transliuotojai, turime unikalią galimybę pasiūlyti specialų visą parą tik olimpines naujienas transliuojantį kanalą HD formatu. Labai džiaugiamės galėdami sporto gerbėjams pasiūlyti visas karščiausias olimpines naujienas“, – teigia „Viasat“ sporto turinio vadovas Baltijos šalims Karolis Dapkevičius.

Olimpinių žaidynių naujienų kanalą ir šešis papildomus olimpinius „Viasat Xtra“ kanalus HD formatu galės žiūrėti skaitmeninės televizijos „Viasat“ „Auksinio“ paketo klientai, papildomai užsisakę HD kanalų paketą.

Olimpinių žaidynių varžybų transliacijas per papildomus „Viasat Xtra“ kanalus įprastiniu (SD) formatu žiūrėti galės visi skaitmeninės televizijos „Viasat“ klientai. Įdomiausias žiemos olimpinių varžybų transliacijas „Viasat Sport Baltic“ kanalu galės matyti „Viasat“ klientai, įsigiję „Auksinį paketą“, ir kitų mokamos televizijos operatorių žiūrovai, užsisakę paketą „Viasat Sportas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius