Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sporto legenda prakalbo, kodėl būdamas 48-erių jis vis dar vienas

Čekijos ledo ritulio superžvaigždė Jaromiras Jagras netrukus sulauks 50-mečio, bet jis vis dar gyvena be šeimos, vienas. Sprendimas rinktis tokį gyvenimą jam nebuvo paprastas.
Jaromiras Jagras
Jaromiras Jagras / „Scanpix“/AP nuotr.

J.Jagras pripažino, kad galvodamas apie šeimos kūrimą žvelgdavo ne tik iš savo perspektyvos.

„Geriau apie tai negalvoti. Mano nuomone, blogiausia yra skyrybos. Kai turi mažą vaiką, skyrybos atsiliepia ne tik dviem žmonėms, bet ir vaikui. O to aš ir bijau, – Slovakijos laikraščiui „Novy Cas“ sakė žymusis ledo ritulininkas. – Turiu įsitikinimą, kad tai gali neigiamai paveikti kito gyvenimą.“

Iki 47 metų ledo ritulį žaidęs čekas pašventė savo gyvenimą sportui, o ilgiausiai trukusi draugystė su moterimi tęsėsi šešerius metus. Jo gyvenime netrūko partnerių, bet galiausiai J.Jagras vis tiek likdavo vienas.

„Jos buvo tobulos, problema buvau aš“, – pabrėžė ledo ritulininkas.

„Scanpix“/AP nuotr./Jaromiras Jagras
„Scanpix“/AP nuotr./Jaromiras Jagras

Jis susimąstė, paklaustas, ar gimęs vaikas būtų pakeitęs santykius. „Nežinau, galbūt viskas būtų kitaip“, – sakė J.Jagras.

Jis pasitraukė iš NHL tik 2018 metais. Po 24 sezonų NHL ir dar trijų KHL pirmenybėse garsusis čekas praėjusį sezoną prisidėjo prie gimtosios šalies „Kladno“ ekipos, kuri sugrįžo į aukščiausią šalies ledo ritulio lygą.

J.Jagras yra „Kladno“ savininkas ir žaidėjas. Praėjusį sezoną jis pelnė 15 įvarčių ir atliko 14 perdavimų per 38 rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius